Kicker inn the nye året!

God morgen alle sammen.

I går prøvde Nik og jeg Thaiboxing for første gang på Frontline i Oslo. Det var sjefen sjæl, Chris, som trente oss. Han har trent noen av landets beste Thaiboxere. Nå har ikke vi akkurat tenkt til å gå «pro» med det første, men må ærlig innrømme å si at jeg fikk blod på tann (ikke bokstavelig talt altså. takk og lov). Det er mye mer moro å trene når man har det gøy. Tiden bare fløy av gårde. Nik skadet seg litt, da han sparket feil på stålmannen Chris, og det endte i latterkrampe hos meg!!! Prøvde å vise medlidenhet altså, men han så så rar ut der han hinket rundt stakkars – HAHA! («Girlfriend of the year award» går i hvert fall ikke til meg…)

Vi skal prøve å få til to timer med Thaiboxing i uken på Frontline, samt at vi kommer til å trene med vekter og kondisjon ved siden av. Digger å trene med forloveden min, han er så morsom og god!

Etter trening dro Nik og jeg til Saga hotell i Oslo. Der hadde jeg photoshoot for Mymuse.no og det var selveste mannen min som fikk æren av å være fotografen for disse bildene. Trodde vi skulle krangle en del under shooten, men vi samarbeidet overraskende bra sammen og oppførte oss profesjonelle. Helt til vi var ferdige med jobben…)

Jeg elsker å ha på meg fint undertøy. Det gir meg en ekstra glede å kunne føle meg komfortabel og vel. Kun for meg selv. (Selvom Nik blir ganske så glad han og…) Sier som dette ordtaket: «Underwear is beautiful! I mean, and it’s not always for the men – it’s for yourself!»

Jeg har plukket ut <<Linni’s 5 favoritter>>.

Dere får 20% på Mymuse.no ved å bruke kode: «Linni20».

Elsker å gå i kimono. Du finner den: HER // Det lekre undertøysette finner du: HER.

Nattkjole: HER // Rødt undertøy: HER // BH med kule detaljer: HER// Hvitt lekkert undertøy: HER.

Du finner garantert noe du liker og passer på Mymuse.no

Nå befinner Nik, Dennis Michael og jeg oss på Saga hotell i Oslo. Må forte meg ned og rekke frokosten, så skriver mer om oppholdet her i et innlegg senere.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Du är också otroligt vacker i underkläder söta och ljuvliga Linni 🙂 <3