Ferie i egen by

God søndag.

Dennis Michael, Nik og jeg sov på Saga hotell i helgen. Liten byferie var helt innafor nå etter fullt kjør med jul og nyttår.

Vi liker å komme oss ut av huset, selvom det ikke er så langt hjemmefra.

Vi spiste på Restaurant <<Fangst>> som holder til i underetasjen på Saga hotell. 

Vi spiste sykt god sushi og favoritten min der er Tempurasalat.

Bør prøves hvis du er keen på god sushi. Du kan lese mer om <<Fangst>> HER.

Nik og jeg får så mange klemmer og komplimenter av Dennisen vår. – det er selvfølgelig gjensidig!

Jeg føler meg som verdens heldigste mamma som er mor til denne fantastiske gutten!

Senere på kvelden hadde vi discokveld på suiten vår. Dennis Mike går på breakdance og fikk vist frem breakdance-skillsa sine. Vi danset også gangnamstyle sammen for Nik. Jeg er fortsatt imponert over kråkestupet til Nik, og noe han kaller for «Pappa-dansen» – haha! Ler bare av å tenke på det. Jeg la ut video av det på snapen min (@meisterlinnii) hvor jeg ler så jeg griner. Den mannen er virkelig noe for selg selv! Vi hadde medbrakt Nintendo Switch så vi spilte Mario og så på film resten av kvelden.

Elsker å henge med min herlige lille familie <3

Frokosten på <<Fangst>> var også helt super! Synes det er et veldig koselig sted og akkurat passe stort.

Gleder oss alltid til å komme tilbake til Saga hotell. Det er så hjemmekoselig og veldig hyggelig sted å tilbringe litt tid med de du er glad i. Du kan lese mer om hotellet // HER.

Vi tok noen runder discobowling og jeg knuste guttene mine – DEILIG DET DA!

Vi kjøpte med oss et par pizzaer og besøkte  svigermoren min. Alltid koselig å være på besøk hos henne. Vi spilte spill og bladde gjennom i gamle bildealbum av kjæresten min. Det er like morsomt hver gang.

Fra i morgen skal jeg nok en gang få æren av å være gjesteprogramleder sammen med Michael i P4. Har vært det et par ganger før og synes det er utrolig gøy! Vi finner alltid på så mye moro når jeg jobber der. Dere kan høre meg på P4, mandag- fredag kl:12:00-15:00. Det blir helt rått.

Ønsker alle en fin søndag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.