Radio + middag + konkurranse

God mandag fine folk.

Håper dere har en fin start på uken.

Jeg jobber som gjesteprogramleder denne uke hos P4, sammen med Michael.

Aldri en dag for «Linni Meister» uten «drama»… Da jeg hadde lunsjmøte med Dyveke, sjefen i P4, klarte jeg å brenne meg noe inn i he%&$*^ på kaffen min. Det føltes ut som jeg brant bort smaksløkene mine. Typisk meg!

Ikke rart Dyveke ler av meg.

Ellers hadde Michael og jeg en kjempefin sending. Jeg storkoser meg like mye hver gang jeg er der.

I morgen skal vi finne på mere sprell, så bare å skru på P4 kl:13:00. Lover å underholde dere så godt jeg kan. Jeg får også besøk av min «drømmegjest.

Jeg er også å se på 4-stjernder middag denne uken, mandag-torsdag klokken 19:30 på TvNorge. Det er en herlig, sprudlende og litt «gærn» gjeng dere får se på skjermen.

Jeg elsker 4-stjerners middag og kunne godt tenke meg å være med hundre ganger til. Det er jo forskjellige folk man er med fra gang til gang, det er moro! Veldig glad for at jeg fikk æren av å være med denne fantastiske gjengen.

Ble veldig glad da den kjekke hunken av en forlovede jeg har hentet meg på jobb i dag. Vi har barnefri denne uken,(Dennis er hos faren sin) så unnet oss en aldri så liten  kjærestelunsj sammen på Delicatessen. Hyggelig å gjøre en mandag om til en «kosedag.»

Tenker å ha en konkurranse hvor dere kan vinne parfyme + sminke fra kolleksjonen min <<Glamour By Linni Meister>>.

Alt dere må gjøre er å skrive at dere ønsker å vinne, så plukker jeg ut en vinner i morgen! Du finner kolleksjonen min // HER og // HER.

Lykke til!

Vi ses på Tv i kveld.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

154 kommentarer

  1. Kine Kathinka

    Jeg ønsker kjempe gjerne å vinne 💖

  2. Jeg vil vinne sminkekolleksjonen din!! 😻😻😻😻😻

  3. No ha eg gjort D som eg mått jær førr å va m i konkurransen!❤️