Ny energi hver dag

Hei fine folk.

I dag startet jeg dagen med å trene på <<Frontline >> sammen med Nik. Det er så deilig å være i gang med treningen igjen. Føler meg alltid så mye bedre etter en liten treningsøkt. Ekstra digg er det og ta badstu etter treningen, før jeg avslutter med en deilig dusj. Perfekt start på dagen for min del.

Etter treningen hadde jeg ekstra mye energi, og det passet perfekt ettersom jeg jobber hos P4 denne uken. Viktig med god energi når man skal underholde nesten en million lyttere. Det er så gøy å være gjesteprogramleder sammen med Mikael. I dag hadde vi «parodi-battle», det ble sykt morsomt! Jeg fikk også besøk av min <<drømmegjest>> som selvfølgelig var Mia Gundersen. Jeg er så utrolig glad i den dama og all den gleden og positiviteten hun strør rundt seg med. Vi har vært gode venner i 6 år – det kommer til å vare livet ut.

Var veldig hyggelig å se Ari Behn igjen også. Han er alltid så blid og hyggelig! Kult at Mikael og han har fått et fast innslag(hver søndag) sammen på P4.

Dere kan se Mia og meg på 4-stjerners middag i kveld, kl:19:30 på TVNorge. Jeg ler bare av å tenke på hvor morsomt Stian, Mia, Nicolay og jeg hadde det sammen. Nesten litt for morsomt – haha! Vi tenkte ikke over at kameraene var der en gang, så gøy hadde vi det.

Må si det er deilig og kunne slippe å lage middag hver dag, derfor valgte Nik og jeg å spise på <<Tatakii>>.

Vi elsker maten der, servicen og hele stedet.

Resten av kvelden går til å slappe av på sofaen sammen med Nik, og lade opp til ny sending for P4 i morgen. Da skal jeg blant annet lese opp «Jeg digger deg»-  brev. Hvem det blir til får dere høre i morgen fra klokken 13:00 på P4.

Har plukket ut en vinner fra konkurransen jeg hadde på bloggen i går. Veldig gøy at så mange ble med. Gratulerer til Synnøve, som ble den heldige vinneren denne gangen. Du vant alt fra sminke og parfymekolleksjonen min <<Glamour By Linni Meister>>.  

Under kan du se hvilken produkter du vant.

(Det blir allerede en ny konkurranse i morgen folkens, så de av dere som ikke vant får prøve igjen;)

Dere finner parfymen min: HER// 

Lipglossene mine: HER// 

Neglelakkene mine hos Depend.no: HER

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 kommentarer

  1. Hei! Hvor har du kjøpt de type gave kortene du ha til kjæresten din til jul?? Har snart ett år med kjæresten og vil gjerne gi det til han da.

  2. Hei.
    Lenge siden jeg har lagt igjen kommentar her nå. Morsomt å se deg på tv igjen. Gleder meg til det er din tur å være vertinne 😉 Kos deg resten av uka med p4 program. Klem