I do it for the Love

God fredag!

Hjelpes, som det har snødd de siste dagene. Glad jeg har en fantastisk bil (som også har blitt kåret til <<Best i test>> av VG) som får familien min og meg frem trygt dit vi skal og i tide. Jeg kjører en Audi A5 cab 2018 modell med fire seter, og elsker den! Bilen er fra Audi Erik Arnesen Bryn. Anbefaler alle som ønsker å kjøpe bil å dra dit! Du får super service, da det jobber verdens hyggeligste mennesker der.

Forrige uke hadde jeg det veldig travelt, men gøy på jobb sammen med Mikael, Dyveke og Marius i P4. Vi fant på mye morro og hadde mange hyggelige gjester. Jeg fikk til og meg lage P4-jingle, noe jeg syntes var ekstra stas.

Forrige torsdag overrasket jeg storebroren min, Kjell Erik, på bursdagen hans.

Niklas og jeg hentet han i en hvit, lekker, hummer-limosin, og inni bilen ventet den «største» pakken. Tord, bestekompisen til Kjell, som han ikke hadde sett på flere år. Jeg kommer aldri til å glemme ansiktsuttryket til Kjell, da han så Tord igjen.

Han måtte bort å ta på han for å sjekke at han virkelig var der. Vi spratt champagnen, hørte på digg musikk og cruiset rundt i Tigerstaden.

Overrasket han med middag på favorittrestauranten min << Tatakii>> med flere av barndomskompisene hans.

Vi spiste fantastisk god mat og det var så kos å se hvor mye storebroren min koste seg.

Senere dro vi ut på byen og fikk danset fra oss. Jeg avsluttet kvelden med å overraske med hotellrom på <<Saga hotell>>. Tord, Kjell Erik, Niklas og jeg sov over og hadde det så morsomt som vi aldri har hatt det før. Vi lo seriøst av alt og ingenting. Dagen etter dro jeg gutta opp og fikk de med på bowling. Det var en av de beste dagene jeg har hatt på lenge, da det minte mye om da vi var yngre og fant på slike ting sammen. Kjell og jeg har vært gjennom mye sammen, men vi holder sammen for alltid i tykt og tynt, selvom det ikke alltid har vært like lett. Jeg unnet han virkelig denne bursdagen og det var verdt all tid, energi og penger. Jeg er heldig som har en storebror.

Kjolen jeg hadde på meg fra Motehus.no er helt amazing! Du finner den // HER.

Mandag var jeg å se på <<Fingrene av fatet>> på Tv2. Jeg var så heldig å få være på lag med kokken Bård Greni, og konkurrerte mot søte <<Voe>>.

Vi fikk i oppgave og lage én rett hver på 30 min. Jeg klarte å lage to retter på 30 minutter, takket være den flinke kokken, Bård. Han var helt rå til å geleide meg gjennom kokkeleringen.

Dette resulterte i at lille frøken Meister og Bård VANT! Yeah!

Det var litt stressende, men utrolig kult å være med på. Dennis Michael satt og hoppet i sofaen, da mammaen hans vant. Han syntes det var ordentlig stas! Fine og gode ungen min <3

Du kan se det i reprise på Tv2-sumo.

Jobber med et nytt og spennende prosjekt om dagen, men mer om det kan jeg fortelle senere.

Vi har forresten fått inn enda flere produkter fra << Glamour By Linni Meister>>. Det er så hyggelig å høre alle de fantastiske tilbakemeldingene fra Dere. Ingenting er bedre enn å høre Deres mening.

Dere finner kolleksjoenen min // HER og // HER!

Vi skal i gang med å lage ny sminkekolleksjon om ikke så lenge, og da vil jeg at Dere skal hjelpe meg med å plukke ut farger osv.

Tenkte også å gi dere en pakkepris på hele kolleksjonen min til kun 300,- denne helgen. Det vil si parfyme, lipglosser og neglelakker til bare 300kr! Dette tilbudet gjelder som sagt kun denne helgen, så førstemann til mølla!

Send mail til Linnimeister@gmail.com dersom du ønsker dette tilbudet.

Ønsker Dere alle en superfin helg.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Anonym4

    HEI. Hvor får en hørt P4-jinglen som du lagde :-)?