Det lille ekstra

God morgen godinger.

Jeg starter lørdagen med å gi Dere 20% rabatt ved å bruke kode: «Linni20»  på verdens lekreste undertøy fra Mymuse.no.

Nattkjolen på bildet over er selvfølgelig fra Mymuse. Det samme er det lekre røde undertøyet på bildet under.

Jeg har hele skuffen min full av undertøy fra Mymuse.no Kvaliteten er helt fantastisk og lekrere undertøy finnes ikke, mener jeg! (Og typen min;)

Det er ikke lenge igjen til Valentinesday, så greit å være tidlig ute hvis man ønsker seg noe ekstra lekkert denne dagen, eller ønsker å gi bort i gave.

Ingenting er som å unne seg selv det lille ekstra i ny og ne.

Hvis jeg skal unne meg selv litt ekstra pleie og kjærlighet, drar jeg til Daikai. Nik og jeg fikk gavekort på Daikai i julegave av verdens beste Dennisen vår. Vi fikk egen suite hvor vi ble massert på samme rom i hver vår himmelseng, til dempet belysning og rolig og behagelig musikk. Massasjen var som alltid helt himmelsk!

My happy place!

Man får selv velge hvilken olje massøren skal bruke på deg.

Vi begge valgte «Lavendel», sist gang vi var der. Den lukter helt fantastisk og gir en avslappende effekt. Da massasjen var ferdig fikk vi slappe av i behagelige stoler og ble servert frukt og te.

Det stedet for meg er helt magisk og jeg kommer ikke på noe bedre sted som får meg til å slappe bedre av. Du kan lese mer om Daikai // HER.

I går slappet jeg ikke så veldig av – haha! Jeg gjorde husarbeid i flere timer, ryddet og vasket, vasket klær, tørket støv og til og med ryddet og vasket bilen min.  Grunnen til at jeg fikk unnagjort alt dette, er fordi at om noen få strakser skal jeg til <<Studio Galaxy>> som min svigermor, Siw Charlotte driver. Hun skal fikse neglene mine – det trengs, for å si det sånn. Herregud, som jeg gleder meg.

Fikset tåneglene mine selv i går, og da brukte jeg neglelakk fra <<Glamour By Linni Meister>>. Du finner den // HER.

I dag kommer Dennis Mike hjem fra faren hans. Han har hatt kompis på overnatting der, så ingen tvil om at de har hatt det gøy! Tenkte å ta med Dennis Michael i skibakken i dag, og på kino i kveld. Vi får se hva vi rekker, men kose oss – det skal vi!

Håper dere får en fantastisk fin lørdag. Dette er siste dagen dere får hele kolleksjonen min for kun 300kr. Send en mail til Linnimeister@gmail.com hvis du ønsker å benytte deg av dette tilbudet.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.