Shine Bright Like A Diamond

Hei gode Dere!

Jeg hadde det veldig gøy på <<SE&HØR>> sin årlige «kjendisgalla». Med Petter Piilgaard som konferansier fryktet jeg ikke at det ville bli kjedelig – tvert imot. Jeg storkoste meg og hadde det kjempegøy med flere av mine sprudlende, herlige og fantastiske venner fra bransjen.

Jeg følte meg ekstra fin denne kvelden, og det takket være den amazinge kjolen min fra Motehus.no I det siste har jeg bestilt flere av klærne mine via nettsiden Deres. Synes klærne fra Motehus.no skiller seg ut fra alle andre kjoler. De har en rettferdig pris i forhold til hva man får tilbake av kvalitet og design. Denne kjolen er nok den fineste jeg har hatt på meg noensinne, og det manglet ikke på komplementer på kjolen min, eller stylingen min denne kvelden.

Du finner kjolen min // HER.

Jeg fikk også danset en god del fra meg. I skrivende stund kjenner jeg det faktisk fortsatt i begge føttene mine – AU! Men det var absolutt verdt det! I LOVE TO DANCE!

Charlies Angels!   (Sorry for streken over låret mitt, men har nok vært noe på linsen)

Ekstra stas er det og få møte barndomsheltene mine som Nils Vogt, Elisabeth Andreasson, Hanne Krogh osv. Det er ekte «kjendiser» for meg som jeg føler jeg har fått inn med morsmelken <3

Jeg snappet en god del denne kvelden, men glemte selvfølgelig å lagre bildene… Dette var kun det jeg hadde igjen av bilder fra denne herlige kvelden.

Koselig å kunne slå ut håret i ny og ne med herlige mennesker. Seher.no lagde en sak på hvem «kjendisene» på festen trodde skulle vinne festen. Haha! Du kan se videoen // HER!

Du kan lese mer om Kjendisgallaen // HER

Skal på TvNorge fest for å feire <<4-stjerners middag>> episode 500 på torsdag! Gleder meg til å vise dere hva jeg skal ha på meg da. Det er selvfølgelig noe lekkert fra Motehus.no

Neste uke er det premiere på Tv3 sin nye serie <Camp Kulinaris>>. I den forbindelse skal jeg være gjest hos P4 -frokostmorgen kl:08:00 på fredag, for å snakke om hvordan det var å spille det inn. Kan allerede røpe at det ble mye svette, blod og litt tårer.

Det er tilsammen 32 episoder og skal gå man-tors på TV3.

Nå må jeg legge Dennisen min, så skriver mer i morgen.

Ha en fin kveld videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Hei! Så nydelig du var i den kjolen!❤️ Kan jeg bare spørre hva du har gjort med puppene/BH for å få det til å se sånn ut?😱 Er overdelen av kjolen egentlig gjennomsiktig, og hvis den er det og det ikke bare er jeg som har sett feil, hva har du gjort/brukt? Er det sånn «silikon»-bh, teip, eller har du rett og slett kun dekket over niplene? Setter pris på svar, trenger som tips til senere til f.eks kjoler med åpen rygg osv!❤️