Den lille havfruen

Hallaisen.

Klokken er så vidt passert 15:00 og jeg har allerede hatt en superkul dag!

Startet på Nesoddbåten <<Prinsen>> hvor jeg møtte utrolig hyggelig mannskap om bord. Det startet med at Matrosene om bord skrøt av matlagingen min på <<4-stjerners middag>>. Haha, det var veldig hyggelig. Etterpå invitere de meg opp til styrhuset hvor Kapteinen og Maskinisten holder til. De var utrolig blide og hyggelige, så jeg storkoste meg.

Kledde jeg det ikke?

Jeg elsker havet og fikk virkelig et innblikk i hvor fantastisk jobb disse mannfolkene har. Enda kulere var det å høre om de forskjellige morsomme historiene de har opplevd av tidligere passasjerer ombord.

Det var da jeg fikk en idè om at de burde hatt en egen TV-serie kalt «Nesoddbåten». Jeg vet i hvert fall at jeg hadde benket meg foran TV-en for å se på! Det er lenge siden jeg har tatt Nesoddbåten, så jeg hadde faktisk glemt hvor hyggelig det er. Skal ta med Dennis Michael på tur med den en dag, det kommer han til å digge!

Da jeg omsider kom frem til Nesodden, stod Marte og ventet på meg. Vi kjørte til <<FALCK NUTEC >> hvor vi skulle spille inn promoreklame til <<Stian Blipp>> show. Dette foregikk under vann, noe som passer meg perfekt ettersom jeg ELSKER å være i vann!

Slutter aldri å tro at jeg er en slags menneskelig havrue, eller har vært det i et annet liv. Jeg har virkelig null problemer med å se under vann, eller få vann inn i nesen, så dette var den perfekte jobb for meg.

Stian er bare en gave å jobbe med. Alltid så blid, positiv, morsom, og har en energi som matcher min. Jeg digger å jobbe med folk som aldri klager. Dette er noe av det morsomste jeg har spilt inn, så gleder meg veldig til å se det endelige resultatet. Hyggelige folk å jobbe med både bak og foran kameraet.

Jeg nøt utsikten på sjøen på vei tilbake, og ble hentet av min kjære som ventet på meg ved Akerbrygge <3

Nå lager jeg fiskesuppe til oss, samtidig som jeg blogger. (Multitasking)

Skal straks hoppe i dusjen og gjøre meg klar til å feire Tvnorge sin 500. episode av 4-stjerners middag i kveld.

Kan ikke bli så lenge ute i dag, da jeg skal være hos P4-radiofrokost i morgen tidlig kl:07:55, for å snakke om <<Camp Kulinaris>> som har premiere på Tv3 neste uke.

Tjo hei hvor det går!

Dennis skal på Mudo trening med bestisen sin Jan etter skolen, og så skal han sove over der til i morgen. De elsker å henge sammen og godt er det.

Ønsker alle en fin dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

5 kommentarer

 1. Christin Andersen

  Woow, så Kuult😃👌
  For ett spennende og innholdsrikt liv du har, vakre Linni🌹

 2. Hei Linni 😊 Jeg bare lurer på en ting. Har sett Linni serien nå, og lurer på hvordan forholdet ditt er til Bernard den dag idag?

  Klem❤️

  1. Hei Maren

   Så gøy at du har sett Linni-serien.

   Bernhard og jeg er veldig gode venner, og har et sunt og godt forhold i dag. Ingenting er bedre enn det.

   Klem

 3. Shirley

  Hei linni jeg bare digger bloggen din 😊😁 jeg syns du er en sprudlende og herlig person 😉! Må du ha en god helg 😉😊!

  1. Hei Shirley:)

   Så hyggelig at du sier:)

   God helg til deg også ❤️