Getting Wet and Wild

God morgen alle sammen.

Nå har jeg sendt Dennis Michael avgårde til skolen. Niklas kjører han, slik at jeg får jobbet litt, før jeg må rekke båten til Nesodden. Der skal jeg gjøre en photoshoot under vann til en reklamefilm – det blir spennende! Gleder meg til å bli «Wet and wild!» Forteller mer om dette når jeg kan.

Senere i dag skal jeg feire Tvnorge sitt program <<4-stjerners middag>> episode 500! Det gleder jeg meg til.

Legger ut bilder av outfiten jeg skal ha på meg i kveld, samt bilder fra kvelden senere.

Apropos outfit; jeg elsker den nye, varme og lekre FUSKEPELSEN min fra Kouture, som ligger på Arkaden. Den ser jo så ekte ut at det nesten er litt skummelt å gå rundt med. Den varmer godt og er helt fantastisk å ha på seg.

Skoene min finner du: HER. Bilen min finner du: HER//

Gratulerer til  Maia-Elise som vant parfyme, neglelakk og lipgloss fra kolleksjonen min: <<Glamour By Linni Meister>>. Mail vil bi sendt til deg i løpet av dagen.

(Flere konkurranser kommer til helgen)

Ønsker alle en fantastisk fin dag.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Maia-Elise

    WÆHHH!!! Tusen takk LINNI ❤️❤️❤️