Det må feires

God morgen fine folk.

Tusen takk for mange fine innspill på hvilke farger jeg skal ta med i neste sminkekolleksjon. Veldig gøy å lese. Skal prøve å få med alle fargene dere nevnte.

Vinneren av konkurransen om å vinne parfymen min fra <<Glamour By Linni Meister >> ble Victoria Othilie og venninnen din Linda. Gratulerer så mye til dere begge. Mail vil bli sendt til deg i løpet av dagen.

Dere finner kolleksjonen min på alle sparkjøp butikker over hele landet, på nett // HER//  DEPEND.NO // HER//

Nå er jeg på vei til MOODSTUDIO for å ta etterveksten, kure og style håret mitt. Herregud, som jeg gleder meg til det! Jeg har gått til M A N G E frisører i løpet av mitt liv, men aldri har jeg vært borti noen som er flinkere enn Linda og Ann Beate fra MOODStudio.

Kvaliteten på MOOD hair-extensions er ikke likt noe annet hår jeg har hatt tidligere. Det er like fint, glansfullt og sterkt som da Linda satte det på for over 1 mnd siden.

Jeg elsker også blondfargen min, da den passer perfekt til mine hudtoner. Viktig å få til en hårfarge som passer til dine hudtoner. Det er MOODstudio helt rå på.

I samarbeid med MOOD Studio skal vi ha en konkurranse for Dere i morgen tidlig. Det er bare å glede seg, og jeg unner dere alle å vinne den fantastiske premien.

Dere kan bestille time ved å ringe Oslo: 22 69 61 53 Asker: 901 85 026

Du kommer garantert til å bli superfornøyd!

I kveld skal jeg 30.års bursdagen til TV3! Har laget en god del TV for TV3 opp gjennom årene mine i bransjen. Kan nevne <<Robinson ekspedisjonen>> (2007) som var det første jeg gjorde av reality på TV. <<Fangene på fortet>>, hvor laget mitt «Team blond» vant!!! Jeg tok overraskende nok flest nøkler av alle som deltok. Måtte blant annet sykle opp ned flere meter over tigere og bli slengt frem og tilbake i en huske over hele fortet, men klarte å ta alle nøklene jeg skulle. <<Kongen på Haugen>> som er noe av det morsomste jeg har spilt inn. <<Camp Kulinaris>> spilte vi inn i sommer, det har premiere en gang i februar. (Får ikke lov til å røpe dato enda.) Nylig spilte jeg inn humorserien <<Jeg heter ikke William>>. Det har premiere en gang i April. (Får heller ikke avsløre dato enda)

Som dere skjønner er det ikke rart at jeg er meget glad i TV3. Gleder meg derfor veldig til å feire hele Tv3 familien <3

Jeg skal ha på meg noe lekkert fra Motehus.no. Hvilket plagg det blir får Dere se i kveld.

Ha en super dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.