Party Like A Rockstar

Hei fine lesere.

Det var utrolig gøy å feire Tv3 sin 30.års dag på Wallmans i Oslo.

Jeg hadde på meg en glitrende og lekker jumpsuit fra Motehus.no 

Du finner den // HER

Jeg har ikke fått mye sol på kroppen de sistse månedene, så brukte den fantastiske «Bronze oil» fra Makestyle.no Den gav en fantastisk glød og gjevnt resultat. «Must have» i disse vintertider.  Det er ekspress tan, så den kan vaskes bort allerede etter 1 time. La virke for dypere farge. Den lukter deilig, er superenkel å fordele og trekker raskt inn i huden, slik at det ikke blir noe «kliss»

Du finner den // HER

De siste tre gangene jeg har vært på rødløper har jeg hatt på meg noe lekkert fra Motehus.no

Elsker at det finnes så utrolig mye lekkert til en fornuftig pris.

Du finner flere lekre kjoler // HER

Må si det var veldig deilig og få Dennisen min hjem fra pappaen sin i går. Jeg snek til meg en dag ekstra, selv om det egentlig var pappaen sin tur. Sånn er det når man ikke kan få nok av ungen sin. Var jo hele tre dager siden jeg hadde sett han sist…

Jeg skal straks hente Dennis Michael og bestekompisen hans på skolen. Det er også min tur til å kjøre og hente de på MUDO. De har to timer med trening i dag, så blir nok av tid til å blogge da.

Ha det fint så lenge.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.