Klokker like vakre som norsk natur

God søndag fine folk!

Jeg elsker norsk natur og er som folk flest veldig fascinert over at noe så vakkert som Nordlys eksisterer på vår planet?! Ikke minst i vårt land!

Áigi har lagt vekt på nettopp dette. De har designet de vakre klokkene sine etter den nydelige naturen i NORGE og det er selvfølgelig bla. nordlyset vårt

Den består av klokker inspirert av to mystiske og eksotiske værfenomener vi har i de nordligste delene av verden.

De har kalt sin aller første kolleksjon for «Polar kolleksjonen».

Hvis du beveger urskiven på klokken mot en lyskilde vil du kunne se nordlyset danse over klokken. Dette er en detalj som Áigi er veldig stolte av. Det forstår jeg godt! Her har jeg illustrert det med min egen Áigi Polar Nordlys klokke.

Den første klokken de laget er inspirert av Nordlyset. Dette lysfenomenet oppstår når elektriske ladede partikler fra solen treffer jordens atmosfære.

Den andre klokken de laget er inspirert av mørketiden. Dette er tiden på året hvor solen ikke beveger seg over horisonten nord for polarsirkelen. Dette fører til at dagene blir lange og mørke.

De besluttet derfor å legge til en nydelig rosegull farge for å symbolisere håpet om lysere tider.

Dere får 20% på disse lekre klokkene ved å bruke kode: «LINNI20» // HER 

Er ikke det fantastisk bra?

Jeg mener med hånden på hjertet at Áigi klokkene har noe av det mest elegante, classy og vakreste designet jeg har sett på klokker. Jeg er som dere skjønner, en stolt bærer og eier av den.

Nik digget også sin Áigi klokke, og vi har selvfølgelig skaffet oss matchende design på klokkene våre!

Ingenting er som å unne seg selv, eller noen man er glad i noe ekstra fint. Det er heller ikke lenge igjen til Valentines Day, så fint med et lite gavetips + rabatt.

Husk kode: «LINNI20» for 20% off på de lekreste Áigi klokker // HER

Håper dere ble glad for tipset. Legg gjerne også igjen en kommentar i kommentarfeltet om hva DU synes om klokkene fra Áigi. Deres mening er alltid interessant å få med seg!

Klem, Linni

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

3 kommentarer

 1. Pauline Pettersen

  Hei Linni:-) Lurer på hvor capsen med duskene på i den siste mystoryen din er fra? Der hvor du viser frem klokken. Den er så fin!

  1. Hei på deg 😉

   Den er fra H&M 😉

 2. Jannicke

  Hei
  Så fine dere er altså.ang bryn og tattoere de
  ? Har du noen og anbefale meg i Oslo?