Happy Valentine’s day

Hei fine dere.

Jeg ble vekket til frokost med levende lys, roser, hjertesjokolade, gave og kort fra verdens beste Dennis Michael og Nik.

Det var veldig uventet, så ble selvfølgelig veldig glad! Ekstra rørende var det at de hadde dekket bordet med bilde av mine nydelige foreldre <3

Valentine’s day for meg betyr å gi ekstra oppmerksomhet/kjærlighet til de man er glad i, (selvom vi er flinke til å vise det hver dag) I kveld er det min tur til å overraske Dennisen og Nik. (Stay tuned)

Jeg har vært hjemme med Dennisen i noen dager på grunn av at han har vært syk. Han er heldigvis mye bedre i dag, og var frisk nok til å dra på skolen. Jeg får hente han litt tidligere i dag, slik at han ikke sliter seg helt ut.

I morgen tidlig drar Nik og jeg til Spania og blir borte i 5 dager. Det er både business og pleasure, så det gleder vi oss til. Blir ekstra hyggelig å tilbringe tid med halve familien til Nik i Spania. Har aldri vært i Malaga, så gleder meg til å oppleve hva den byen har å tilby!

Jeg tenkte å gi dere en liten VALENTINE’S OPPMERKSOMHETNelly.com hvor dere får 20% på alt bortsett fra Blacklist.

Det gjelder i dag fra 10:00 og slutter i natt kl:23:59.  Du får 20% rabatt ved å trykke på linken // HER

Nå får jeg fortsette med regnskap og annen viktig jobb jeg henger litt etter med. Blir sånn når man har hatt et sykt barn hjemme i flere dager, men skal nok klare å komme i Ajour med alt i dag. Ble så glad for valentinsgaven fra Dennis Michael. Det var en «prinsesse-notisblokk» jeg kan bruke til å skrive ned viktige ting i forbindelse med jobb.

Se så fin!

Han ble kanskje litt lei av at jeg brukte opp halve tegneblokken hans til jobbruk. Jeg elsker å skrive for hånd, og det for å ha kontroll på alt jeg skal og bør gjøre. Så stryker jeg ut det jeg har skrevet ned når jobben er gjort. Slik holder Lille frøken Meister styr på alt.

Håper alle får en fantastisk fin dag med deres kjære.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.