Yay Vacay

Hei godeste dere.

Jeg har storkost meg i Spania, i Fuengirola sammen med min kjære forlovede Niklas og ste-familien hans som er spansk.

(Altså faren til Nik var tidligere gift med en som ble stemoren til Nik, Teresa. Og hun er halvt spansk.) Storebroren til Nik, Tom-Andrè, jobber og bor i Spania, så litt av grunnen til at vi dro dit var for å besøke han. Jeg fikk møte Nik sin bonusmorfar Luìs, som jeg rett og slett «forelsket» meg litt i. Finere, godere, snillere og bedre mann skal man lete lenge etter. Han hadde med konen sin Marta og sin eldste datter Mari (tanten til Nik). Monica, (også tanten til Nik) var der også. Hun bor i Norge sammen med Berit, som er bonus-mormoren til Nik. Berit var tidligere gift med Luìs og sammen fikk de Teresa og Monica. Hjelpe meg, følte dette ble veldig komplisert, men prøver så godt jeg kan altså!

(Nik, Bendik og Tom Andre t.v. Steinar(faren til Nik) og tidligere bonusmamma Teresa,  øverst til høyre. Teresa og søsteren hennes, Monica nederst til høyre.)

Jeg må nevne det at jeg elsket å se hvor godt alle kommer overens med hverandre og hvor gode venner alle er til tross for ekteskapsbrudd osv. Helt utrolig fint å se. For å ikke snakke om hvordan jeg ble tatt i mot med åpne armer og fikk så mye ekte, unik og god kjærlighet fra de alle. Jeg er så heldig som har fått lov å bli kjent med denne fine og gode familien. Jeg har virkelig storkost meg med de her i Spania.

Det er utrolig fint i Fuengirola.

Det er noe ekstra sjarmerende med appelsintrær i gatene.

Nik og jeg var veldig fornøyde med utsikten fra balkongen vår. Vi hadde sol hele dagen.

En ekte godtemoms er jeg!

Nik og jeg turte til og med og bade… Det var det ikke mange som turte ettersom det blåste litt surt noen dager og var noe kjøligere i vannet. Selv syntes jeg vannet var forfriskende og deilig! Det er svært lite som kan stoppe meg fra å bade, spesielt hvis jeg er på ferie. Nik og jeg hoppet utti flere ganger, da vi elsker å bade sammen.

Hele storfamilien spise på flere fine og hyggelige steder.

Her var vi på en Svensk restaurant, Area 51 heter den.

Jeg elsker en rett som heter <<Gambas al Pil pil>> – det er fresende varme scampi med hvitløk.

Jeg fikk også endelig smakt på Churros, som jeg har hørt mye om av familien til Nik. Det er en deig laget av mel og vann som friteres før man dypper det i mørk sjokolade. Spanjoler spiser dette til frokost og til dessert. Altså, NAM! Jeg elsker det!

Kjolen er fra // HER

Vi drakk mye god rødvin. I love it!

Kjolen er fra // HER

Vi startet med å synge ferien inn på en kjempefin karaokebar, som vi forøvrig endte opp med å få helt for oss selv! Ekstra hyggelig var det å synge duett med min kjære svigerfar.

Jeg spilte også inn en podcast med Bendik (lillebroren til Nik) som heter «KLEINT ASS» Dere kan laste den ned på itunes.

Synes Bendik er superflink og morsom, så jeg elsket å være gjest hos han.

Nik og jeg vurderer å få en «kjæreste-podcast» som vi kan kalle «Meisterlig-Klein» . Tror det kunne blitt ordentlig moro! Vi får se når den er oppe og går.

Dennis Michael har kost seg på vinterferie hos besteforeldrene sine med pappaen sin. Gleder meg veldig til å se han igjen på torsdag. Da er det fortsatt noen dager igjen av vinterferien, så da skal vi nok kose oss ekstra mye.

Håper dere har det bra og ikke snør bort hjemme. Sender over sol og masse kjærlighet fra Spania.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.