Gjelder å holde tungen rett i munn

Hei fine dere.

I dag hadde Nik sin første dag i ny jobb, og følte seg sykere enn noen gang, stakkars! Har aldri sett han så syk før, det er jo typisk at han ble det nå?! Litt vanskelig med parkering utenfor jobben hans, så blir nok mest kollektiv på han fremover. I og med at han var så dårlig, tilbød Dennis Michael og jeg å kjøre han til jobben. Det resulterte i at vi måtte stå opp 1,5 time tidligere enn vi hadde behøvd, men hva gjør man ikke for de man elsker?!

Stoppet innom bensinstasjonen for å fylle bensin og kjøpe kaffe, men da jeg skulle til å kjøre ville ikke bilen starte?! Forstod først ingenting, helt til jeg skjønte at NIK hadde klart og tatt med seg bilnøkkelen – OH MY GOD!!! Han jobber ved Majorstuen, og vi var i Holmenkollen… JADDA! Det endte selvfølgelig med at JEG måtte LØPE ( i høye hæler på snø og is, vel og merke) hele veien hjem for å hente den andre bilnøkkelen. Dennisen min ventet tålmodig i bilen og leste leseleksen sin. Etter ca 15 minutter (ja, var heldigvis ikke så langt hjemmefra) var jeg tilbake, halvfrossen og rød på nesen. Vi kom oss omsider av gårde og Dennis hadde mer enn god nok tid på skolen før timen startet. Han ble tatt i mot med åpne armer av en av sine bestevenner, Kristoffer. Er så glad han går på en skole med så mange snille elever, lærere, rektor og foreldre. Vi er så takknemlig for at han trives så godt på skolen. Det er viktig at barna våres har det bra og trives der de er!

Etter jeg hadde sluppet av Dennis Mike på skolen, dro jeg rett på en visning. Nik og jeg har siklet på dette huset en stund, så nå håper jeg det går slik vi ønsker. Forelsket meg helt i det fra første stund, og vet at Dennisen kommer til og stortrives der. Vi bor på et veldig koselig sted nå, men trenger mye større plass.

Dro rett hjem etter visningen og fylte ut diverse skjemaer, før jeg satte i gang med å gjøre rent hjemmet og vaske klær. Har negltime senere i dag, så greit og få unnagjort slike ting, da det bidrar til at neglene holder lengere. (Sykt IRRITERENDE når de brekker)

Nå sitter jeg og holder på med regnskap, ved siden av å blogge. Mye man må rekke å gjøre i løpet av en dag. Ingen dag er like, og det elsker jeg. (Vel,ikke alltid…) I morgen skal jeg på en ny tv-inspilling. Hvilket program det er får dere vite i morgen.

Apropos tv-program; veldig moro å høre alle de kule tilbakemeldingene fra dere på Tv3 sin storsatning << Camp Kulinaris>>.

Føler jeg klarer meg greit der inne, enn så lenge… Er ikke bare bare å drive en restaurant med så mange forskjellige og sterke personligheter. Fikk meg en god del venner for livet, og ble enda flinkere til å lage mat, så det var absolutt verdt å bli med.

Dere kan se gårsdagens episode i kveld kl:18:30, og en helt fersk episode kl:19:30 på TV3!

Gleder meg til å se kveldens episode! Svein gjør noe helt ekstremt morsomt, men ikke alle deler den meningen med meg. Ler meg ihjel bare av å tenke på det. Dere vil ikke gå glipp av det, så skru på TV3 kl:19:30.

Ønsker alle en strålende dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.