Det lønner seg å jobbe hardt

Fin fredag.

Håper dere har hatt en fin uke. Selv har jeg hatt en innholdsrik og givende uke. Koser meg ekstra mye de ukene jeg har Dennis Michael.

Fikk vite at jeg har fått ny  jobb som ambassadør, men kan ikke røpe noe mer før neste uke, da skal jeg skrive kontrakt i Malta. Gleder meg som en liten unge. Der er det 20 grader nå, så skal slikke så mye sol jeg klarer på de tre dagene jeg er der.

I går var jeg på tv-innspilling hos Tv-Norge og spilte <<JUG>> et utrolig morsomt kortspill sammen med en politiker, høyesterettsadvokat, en eldre dame, en liten gutt og sjølveste Jon Almaas. Det var i forbindelse med det fantastiske tv-programmet <<Praktisk info med Jon Almaas. >> Alltid like hyggelig å få møte Jon Almaas og Henrik Elvestad.

To av favorittmennene fra «bransjen min».

Jeg vet ikke når episoden vi spilte inn kommer, så vi får følge med på alle episodene. Kan selvfølgelig ikke røpe hvem som vant heller, men dere har lov til å gjette.

I forbindelse med at jeg skulle spille kort på TV, måtte selvfølgelig neglene mine være «on point». Det sørget Lene fra <<Hud Asker>> for at de ble. Hun la en nydelig ferskenfarge med glitter i.

I LOVE IT!

Ønsker du å få lekre negler kan du bestille time ved å ringe: 66  90 00 90.

Du kan lese mer om <<HUD ASKER >> // HER

I dag har jeg planlagt en ny sminkekolleksjon som jeg er veldig begeistret for. Dere kan fortsatt kjøpe <<Glamour By Linni Meister>> på Depend.no // HER, alle Sparkjøp butikker landet rundt, og // HER.  I tillegg har jeg funnet ut hvilke rabatter jeg kan tilby dere i helgen.

Dere vet at dere får 20% på verdens lekreste undertøy ved å bruke kode: «LINNI20» på alt av undertøy fra Mymuse.no Det er helt rått! Du finner det // HER

Jeg har hele skuffen full av undertøy fra Mymuse.com og er helt besatt av undertøyet deres. (Det er Nik og).

Dere finner den rosa bh’en på bildet under // HER (den er nå på 60%)

Det er en «see through» bh, som er rålekker å bruke f.eks under en blazer, slik jeg har.

Tenker også å gi dere 25 %nesten hele Nelly.com. Tilbudet gjelder fra lørdag 03/03  kl. 11:00 – søndag kl. 23:00.  Alle varer bortsett fra merkevarer som Michael Kors osv. er nå på 25% – det får dere KUN ved å bruke KODE som jeg legger ut her i morgen.

Håper dere blir glad for rabattene jeg klarer å fikse til dere. Jeg elsker å gi mine trofaste lesere gode rabatter!

Denne helgen skal jeg kose meg med de nydelige, vakre og herlige guttene mine, Dennis Michael og Nik.

Ha en superfin helg.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

4 kommentarer

 1. Elin Andersen

  Kjære Linni.hver gang jeg ser bilder av deg, tenker jeg på din grandpa og grandma. Jeg jobbet på boganes sykehjem for mange år siden når grandpa var der.å jeg hadde veldig god kontakt med grandma (Ellen 💖) hærlig menneske .. mistet tlfnr. Hennes å vi gikk bare på fornavn..spiste fløtekake nesten hver dag hos meg😀til jeg begynte på avdelingen mvh Elin.. ps.snakka mye om deg i samtalene .

  1. Hei Elin
   Så hyggelig å høre.
   Grandma lever og bor på eldrehjem i Stavanger. Gleder meg masse til å besøke henne om 2 uker.
   Hun er unik og flott dame. Skal hilse fra deg til henne, da blir hun glad 😉
   Klem

 2. Svein D Tørring

  Linne , det lenge siden nå , men det var jeg som skrev en hyllest til deg som 20 år , men alderen er det da ikke så farlig med . De er en som vi liker !

  1. Haha. Hyggelig det;) Alle alder har sin sjarm;)