Helt Sjef

Hallaisen folkens.

Da var det ny uke med <<Camp Kulinaris på TV3>>. Jeg ble (utrolig nok) valgt som restaurantsjef av «FRP»-Mette. Ble veldig satt ut, men mest smigret, da hun virkelig hadde troen på meg som sjef. Har jobbet som sjef tidligere, men det var i klesbutikk, så kan virkelig ikke sammenlignes med det å skulle drive en restaurant. Det var selvfølgelig utfordrende, slitsomt, stressende, men mest gøy å være sjef. Er en knakanes gjeng å få være sjef for, så det gjorde det ekstra gøy! Dere kan se hvordan vi takler denne uken med meg som sjef: tirsdag – torsdag kl:19:30 – 20:30. Dere kan også se reprisen fra gårsdagens episode kl:18:30 i kveld på TV3.

Apropos tv-program. Humor-serien jeg spilte inn i fjor med blant annet Thomas Hayes (Fra <<SKAM>>), Eivind Sander (Fra bl. a <<Neste Sommer>>), Harald Dal (fra bl. a Hotell Cæsar + den ekte manageren for Thomas Hayes), Peter Stormare (Svensk skuespiller fa bl. a Amerikanske serien <<Prison Brake>>) pluss en god del flere dyktige skuespillere, har premiere 5.april på TV3! Serien skal hete: «Han heter ikke William»  det er fordi Thomas Hayes som spilte «William» i <<SKAM>>, ikke heter «William» i virkeligheten, så vet dere det.

Dette er en serie dere mest sannsynlig kommer til å le dere skakk i hjel av. I hvert fall  gjør jeg det! Det var svært vanskelig å spille inn flere av scenene uten å knekke fullstendig sammen i latter, på grunn av noe av det var veldig drøyt! Ha,ha! Kan ikke røpe for mye her, men legger ved en link til teaser her: https://www.mediabank.me/apps/library3/quick_index.php?token=a9f4220a6fabe15e99f6e134a0f20dd1&user=harald@pullman.as

Vi tok pressebilder for «Han heter ikke William» i går. Legger ved et par backstage bilder.

For å si det sånn, jeg er i karakter på bildet over her. Henger meg på Thomas, akkurat som i serien – ha,ha!

Fine og flinke kollegaene mine <3

Jeg spilte inn forskjellige tv-programmer i fjor, og nå kommer jo alt på en gang her. HJELP! Føler jeg er over alt?! Forskjellen på seriene jeg spilte inn er at jeg er deltager i <<Camp Kulinaris>> og skuespiller i «Han heter ikke William». (Jeg spiller btw en «ekstrem» utgave av meg selv, men nok om det) Det har som sagt premiere 5.April på Tv3.

Apropos det at jeg føler jeg er over alt, på torsdag flyr jeg til Malta for å skrive ny jobbkontrakt. Gleder meg veldig til å bli bedre kjent med min nye sjef, nye kollegaer, samt møte noen av de gamle kollegaene jeg allerede har kjennskap til. Det er visst 20 grader der og strålende sol. Har allerede pakket bikinien, i håp om at det blir tid til å slikke litt sol, ved siden av å jobbe så klart. Skal være der til søndag, så blir forhåpentligvis tid til litt kos.

Mye som skjer om dagen og godt er det! Vi flytter jo i løpet av Mai, så vi har nok å henge fingrene i. Jeg elsker å jobbe, men favorittjobben er så klart «Mamma-jobben» for Dennis Michael.

Jeg hadde Dennis Michael hele forrige uke til mandag morgen,  så denne uken skal han være mest hos pappaen sin. Jeg klarte å stjele (overtale pappaen) til å karre til meg en dag ekstra med Dennisen min. Da får jeg 1,5 dag ekstra med han, før jeg må reise bort på jobb i fire dager.

Gleder meg allerede til å hente han på skolen etterpå. Skal ta han med til frisøren og klippe han litt, selvom han er superfiiiiiin! (Og MIIIN!) Både han og håret vokser så fort. Han er snart like høy som meg;(

I helgen koste vi oss med storfamilien til Nik på Holmenkollen Park hotell. Fikk en helt ekstremt fin suite, da fetteren min jobber der og fikk ordnet meg en god deal/pris.

Genser: Bik Bok // Bukse: Gina Tricot //Klokke: Fra Niklas;)

Dennisen min, Nik og jeg koste oss som bare det, spesielt i bassenget. Tok en svipptur til «Thailand» på søndag og spiste på <<Yaya’s>>.

Dennis Mike frøs litt, så han fikk låne genseren til bonus-pappa Nik <3 Ha,ha! Jeg sa at han minnet om E.T. fra filmen med samme tittel.

Er fortsatt like morsomt hver gang det blir helt mørkt inne på restauranten og det begynner å «tordne og regne»- og det uten at man blir våt?! (Takk og lov)

Artig sted å ta med ungene hvis dere ikke har prøvd det ut før. (OBS! Gratis reklame fra meg altså;)

I går hadde Nik og jeg barnefri. Jeg hentet mannen min på jobb, så dro vi på date på <<Delicatessen>>. Vi spiste tapas og tok et glass vin – det var heeelt nydelig!

 x

Viktig å pleie kjærligheten litt ekstra, når det bare er oss to. Resten av kvelden koste vi oss med Casino på nett og hverandre.

Vi er jo tross alt forlovet! And still madly in love etter 2 år?! <3

Link til outfit: Rosa sko // HER// Bukse // HER// Genser// HER//

I dag skal jeg gjøre ferdig regnskap, husarbeid og trene, da føler jeg alltid at 10 kg med ekstra belast letter fra ryggen – DEN følelsen.

Håper dere får en kjempefin dag.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.