Fly on the wings of love

Hei fine folk.
I dag stod Dennis og jeg opp ekstra tidlig. Nik står jo opp kl:06:45 man-fre før han drar på jobb, så noen ganger står vi opp samtidig som han. I dag var en av de dagene, mest fordi jeg ville ha kvalitetstid med sønnen min, da jeg reiser på jobbtur til Malta i morgen tidlig! Han skal være hos pappaen sin til jeg kommer hjem, så ser han ikke før neste mandag. Takk og lov for at FaceTime finnes, slik at vi kan se hverandre hver dag.
Det er en ordentlig snill og flink gutt jeg har altså. Her leser han leseleksen sin høyt for meg, mens jeg lager matpakke til han.
Han skulle på tur med klassen i dag, så måtte lage litt ekstra god matpakke og frokost til han. En av tingene jeg lagde var bananpannekaker.
Oppskrift: 2 modne bananer, 2 dl havregryn, 2 egg, 1 ss vaniljesukker, 1 ss bakepulver og 1 dl med melk.
 Bland alt godt sammen. Stekes på middelsvarme i olje eller smør. (Jeg steker tre små pannekaker om gangen) 
Voila! Smaker sykt digg!
I dag har jeg hentet badedrakt og bikini fra Mymuse.no.
Jeg skal ha det med til Malta, da jeg har hørt «rykter» om at det er over 20 grader der(Sjekket også yr.no ) Forhåpentligvis kommer badetøyet godt med. Husk at dere får 20% ved å bruke kode: «Linni20» hvis/når du handler på Mymuse.no // HER.
Viser fra Malta hvordan den lekre badedrakten og bikinien ser ut.
På fredag skal jeg blant annet spille inn TV-reklame i Malta, sammen med MMA fighteren og «The one and only» Emil Meek. Det blir spennende å se hvordan det blir, så nå gleder jeg meg. Skal bruke all min tid på flyet i morgen, til å pugge manuset utenatt!
Jeg dro innom <<MOOD Studio>>i dag for å ta etterveksten, kure og shine håret. Ble som alltid superfornøyd, og det takket være frisøren min, Linda.
Det er ingen i hele verden som klarer å få til finere blondfarge, eller finere extensions enn <<MOOD>> – frisørene.
For booking kan du trykke // HER . Les mer om <<MOOD Studio>> // HER
Hentet Nik på jobb og overrasket han med å dra til <<Megafun>> for å teste ut vindtunnelen de har der. Tenkte vi kunne fly like høyt som kjærlighete vår – ha,ha!
Det var så syyyykt kult å fly i vindtunnelen! En opplevelse vi sent vil glemme. Det var virkelig verdt det, og vi begge digget det.
Man kan ha diverse arrangementer der, enten det er firmafest, bursdagsfeiring, julebord osv. Jeg tenker å feire 9 års dagen til Dennis der i år. Han kommer til å elsker det like mye som vi gjør.
Du kan lese mer om <<Megafun>> // HER,// og på instagram @funmediaevent.
VELDIG GØY Å FÅ OPPLEVE!
Etter flyturen, dro vi innom favoritt restauranten vår <<TATAKII>> o bestilte take away.
 
Favoritten vår fra <<Tatakii>> er «Money bag» som inneholder noe som kan minne om en slags spicy gryterett. Elsker også noen biter med «Spicy lakse tartar tempura roll», og en «Crispy duck» på deling.
Altså, snakk om mat som får smaksløkene dine til å danse!
Du kan lese mer om <<Tatakii>> //HER.
Nik og jeg koste oss med maten mens vi så på <<CAMP KULINARIS>>. Fikk vite i dag at seertallet har skutt til vers, og det er selvfølgelig veldig bra! Virker som flere og flere har fått det med seg nå.
Jeg må takke dere for alle de fantastiske tilbakemeldingene jeg har fått fra dere, vedrørende min «restaurantsjefsstilling». Instagramen min(@meisterlinni) er full av hyggelige meldinger, facebooken min osv. Haha! Blir helt rørt jeg.
Viktig å gjøre så godt man kan og være snill med omgivelsene sine. Altså hvis folk hadde visst hvor langt man kommer ved å være snill her i verden… I tillegg til at det ikke koster noen ting! Tenk litt på det.
Gikk du glipp av kvelden episode kan du se det i reprise i morgen(trodag 8.mars) på TV3 kl:18:30. For splitter ny episode av <<Camp Kulinaris>>, og denne ukens siste episode kan du se kl:19:30.
 
Gode,fine og en flink stå på gjeng <3
Skal opp grytidlig i morgen, så må ta kvelden nå.
Kos dere masse!
P.s. Blogger fra Malta i morgen. Dere kan følge meg på snap: MEISTERLINNII (med to i’rr) og @meisterlinni på min instagram, enn så lenge;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.