What To-Do List

Hei finiser.

Først og fremst: «Grattis med kvinnedagen til alle kvinner der ute» Girl power for ever<3

(Btw, det er så pinlig å ta «selfie» foran folk, så ble kun dette jeg turte å ta…)

Ja, nå sitter jeg på Gardermoen og innbiller meg at jeg ser «viktig» ut her jeg sitter i Sas loungen og skriver på macen min. Det ser sikkert ut som at jeg jobber iherdigt med noe ekstremt viktig, som jeg har deadline på – men sannheten er at jeg skal skrive en «WHAT TO-DO LIST» – når man mister flyet, og må vente en halv dag på neste.

Jeg har seriøst aldri problemer med å stå opp tidlig om morgenen, men jeg sliter dersom ikke vekkerklokken min ringer når den skal! Det har seriøst ALDRI skjedd før, så typisk at det skulle skje akkurat i dag! Mobilen min lå til og med på lading, slik at den ikke skulle gå tom for strøm, da vekkerklokken skulle ringe. Det er så jævlig når sånt skjer. Snakk om tidenes sjipeste start på dagen! Når man bråvåkner, ser at flyet går om 50 min og bor i holmenkollen…

Jeg forstod fort at jeg ikke kom til å rekke flyet og måtte ta den pinlige telefonen til Anette, som er bookingansvarlig. Hun er heldigvis verdens snilleste og mest løsningsorienterte person, så hun fikset nye billetter til meg. Huff! Jeg fikk selvfølgelig verdens dårligste samvittighet. Alle kan forsove seg en gang i blant, og alle kan sove tungt til tider, men hvorfor akkurat i dag??? WHYYYYYYYYY? Jeg er superproff når det kommer til jobben min, så dette er ekstra vondt for meg at skjedde.

Det er i dag jeg skal møte de nye sjefene og kollegaene mine, besøke hovedkontorene Deres osv, så alt annet enn kult å miste flyet sitt da.

Sendte tidenes unnskyld melding til sjefen min, og han sa at det heldigvis gikk bra.

Jeg lander ikke i Malta før 20:00 ikveld, så det er mye tid å slå ihjel, blant annet til å skrive en: «What To-Do List «.

Her er min «What To-Do List» når du mister flyet:

 1. Grine noen tårer i skjul, slik at du får ut det jævlige presset og stresset du fikk da du PRØVDE å rekke flyet.
 2. Ringe og ordne ny billett 
 3. Ringe bestemoren din(Grandma) og fortelle hvor forferdelig start på dagen din er, slik at du får all den sympatien du ellers ikke ville fått fra noen andre.
 4. Sette deg et sted du kan spise og drikke alkohol(!!!) (hvis du er over 18.år selvfølgelig) slik at du glemmer hvor grusom start på dagen din er. (Ikke nødvendigvis for å bli full, men for å roe ned litt)
 5. Legge ut på alle dine sosiale medier hvor kjipt du har det.
 6. Skrive en: «What to-do list, når man mister flyet» – innlegg på bloggen. 
 7. Skrive innelgget ferdig så fort du kan, da du innser du har glemt lader til både mac og mobil.
 8. Kjøpe ny lader til mac og mobil.
 9. Rekke det andre og siste flyet fra München til Malta
 10. Tenke at «alt skjer for en grunn» så «Don’t worry be happy»! Jeg er en av de som ELSKER slike ordtak! Det stemmer jo som faen, gjør det ikke vel!

Det er så langt jeg har kommet på «What to-do listen min. Jeg har litt tid å slå ihjel i München også, så kan kanskje fortsette å skrive da?!

Nå må jeg gå til flyet mitt.

Håper dere har det bra der dere er.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

 1. Karoline

  Hahah elsker det, og deg🙏🏼