I’m back in Malta

Good morning from Malta.

Etter 11 timer på reisefot igår, var det godt å komme frem til Malta! Siste gang jeg mister flyet mitt. Neste gang flyet mitt går så tidlig, døgner jeg heller…

Jeg kan ikke huske og ha fløyet så mye med <<SWISS>>, men må si at flyopplevelsen med de var helt fantastisk!  Cabincrewet var ekstremt hyggelige, blide og super serviceminded, innredningen var delikat, setene var behagelig å sitte i, og maten smakte sinnsykt godt! Måtte fly med to forskjellige <<SWISS>> fly for å komme meg til Malta, og var like imponert og fornøyd med begge flyturene.

Jeg er ikke så glad i å fly, men i går koste jeg meg virkelig på flyet?! Er nok to av de beste flyopplevelsene jeg noensinne har hatt. ( Btw, det har ingenting med at jeg satt på business class å gjøre for denne flyopplevelsen. Det har jeg gjort flere ganger før, og da vært både livredd og hatet flyturen) <<SWISS>> forever in my heart! (OBS! Gratis reklame for SWISS;)

For et par år siden stod jeg på snowboard i de sveitsiske alpene ved Matterhorn, som dere ser på bildet over her. Dit vil jeg tilbake snart!!! Klør etter å stå på snowboard igjen, men har sjeldent tid…

Da jeg e n d e l i g kom frem til hotellet, løp jeg opp på det nydelige rommet jeg fikk, slang fra meg både baggen (og meg selv, i et par sekunder på sengen), før jeg løp ned til sjefen min Erik, og hans vakre forlovede som satt med Emil Meek og hans vakre kjæreste. De satt på en av favoritt restaurantene mine i Malta,<< Blue elephant>> som ligger i 1.etg på <<Hilton>> hotell, der vi bor. (Elsker green curry’en der)

Veldig hyggelig å henge med denne fine gjengen. Gleder meg til å møte resten av gjengen etterpå.

Dette er vel den fjerde gangen jeg er i Malta og bor på det samme og lekre hotellet <<Hilton>>. Føler meg som hjemme her, så det er kos!

Jeg har bestilt room service nå, slik at jeg kan kose meg med frokosten på balkongen min, før jeg skal på jobb.

Endelig kan jeg sprade rundt i bikini igjen. Elsker denne bikinien fra Mymuse.no Alle mine lesere/følgere får 20%rabatt ved å bruke kode:«LINNI20»Mymuse.no.

Du finner flere lekre bikinier og badedrakter // HER. 

Skal straks begynne å sminke/style meg også til reklamen vi skal filme med Betsafe. Digger Emil, så gleder meg til å jobbe med han fremover.

Blogger mer senere. I mellomtiden kan du følge meg på snap: Meisterlinnii (med to i’er på slutten) og på @meisterlinni på instagram) 

Ha en superduper fredag.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.