Skjønnhetstips

Hei fine lesere.

Håper dere har hatt en bra helg, det har jeg!

Dennisen min var på besøk hos besteforeldrene sine i helgen. Der feiret de  bursdagen til bestemoren hans med kusiner, fetter, tanter og onkler. Han koste seg som alltid med de.

Helgen min var fylt med mye moro og gode venner. Kjenner jeg fortsatt er litt «groggy» i formen – ha,ha! Var ekstra koselig å slappe av søndag kveld med guttene mine til <<H.C Andersen eventyr>>. Vi elsker eventyr. Apropos, skulle egentlig på før-premieren til <<Operasjon mørkemann>> men fikk det ikke til på grunn av Dennis feire bestemoren sin. Det skulle bare mange. Har hørt mye bra om filmen, så vi får se den en annen dag.

Nå må jeg ikke glemme å meddele den fantastiske nyheten om at alle mine følgere får 20% rabatt på <<MOOD Studio>> sitt fantastiske hair extensions. Husk å oppgi kode: «LINNI» ved timebestilling.

Du kan lese mer om <<MOOD Studio>> // HER

I dag har jeg vasket klær, ryddet og pakket. Jeg reiser til Dublin i morgen kveld sammen med resten av <<Betsafe>> gjengen, og kommer hjem på søndag. Nik kommer til Dublin på onsdag, så det blir bra. Jeg skal spille både NM i Ladies Event og Main Event. Får håpe jeg gjør det bra, sik at jeg får en bra plassering – det hadde vært helt awsome! Skal selvfølgelig gjøre så godt jeg kan. Nik og jeg skal også feire 2 års dagen vår i Dublin. Herregud, som tiden flyr!!!

Ved anledning Poker-NM i Dublin er det «viktig» at neglene mine ser bra ut, da det er MYE fokus på kort og hender -ha,ha! Min gode vennine Lene, fra <<HUD >> i Asker, fikset så sykt lekre negler på meg i helgen.

Ble som alltid veldig fornøyd! Liker at det glitrer og «blinger»;)

Du kan lese mer om <<HUD >> // HER

Må også tipse dere om en fantastisk ansiktsmaske fra Makestyle.no.  Etter at jeg kom hjem fra Malta merket jeg at huden min føltes tørr. Forrige uke tok jeg på meg Bubbles Mask – beauty Duty fra Makestyle.no.

Skal si det gjorde susen! Den etterlot huden min glødende, myk og fresh hud igjen. Dessuten er den veldig morsom å ha på seg, da den skummer i hele ansiktet.

Ser helt rart ut, men funker som bare det, og det er jo det viktigste! (Du kan se videosnutt av det på min instagram feed @meisterlinni)

Du finner den // HER. 

Brukte også eyes under øynene fra // HER

Jeg har lagt min elsk på Beauty Duty produktene fra Makestyle.no // HER

Jeg har sverget til Makestyle.no i 8 år! Det er fordi produktene holder det de lover, noe som er ekstremt viktig for meg, når jeg tipser dere om produktene.

Sjekk ut flere fantastiske produkter på Makestyle.no // HER

Det var litt skjønnhetstips fra meg. Håper dere ble glad for tipsene.

Nå er det ikke så lenge igjen til påsken. Gleder meg til å feire påske med Dennis Mike og Nik. Vi skal litt på fjellet og besøke Grandma i Stavanger <3

Håper dere får en fantastisk fin start på uken.

P.s. (Husk <<Camp Kulinaris>> på TV3, i kveld kl:19:30;)

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.