Påskekos

Hei mine tålmodige lesere.

Håper dere har hatt en fin påske. Shit, så heldige vi var med været!

Jeg var sammen med Niklas og Dennis Michael hele påsken og nøt hvert eneste sekund av det.

Vi dro med «barnas båt» til Frederikshavn, sammen med faren og lillebroren til Nik. Det var et supert opplegg for barna, hvor de kunne fiske leker, være med på diverse konkurranser, se på trylleshow og gå på trylleskole. Dennisen var selvfølgelig med på alt, og nå har han blitt en liten Trylle-Meister. Vi fikk shoppet litt i Fredrikshavn og jeg endte opp med diverse interiør-duppeditter til den nye leiligheten vi flytter inn i slutten av april. Blir bra for Dennis å flytte nærmere både skole og venner.

Unnet oss en aldri så liten familie massasje på Daikai i Oslo. Ingenting er som å stresse ned og nyte en himmelsk massasje sammen.

Vi kunne velge mellom flere forskjellige dufter, men vi valgte <<Lavendel>>. Den får deg til å slappe ordentlig av og lukter ekstremt godt!

Ekstra hyggelig var det at fikk hver vår massør på samme rom.

Det var som alltid helt fantastisk!

Det beste er virkelig å dele gleden og goder med de man er mest glad i, det mener jeg!

Dette er virkelig den perfekte gaven å gi til deg selv, eller noen du er glad i.

Du kan lese mer om Daikai // HER

Vi tilbrakte de tre siste dagene i påsken på vakre Geilo. Vi bodde på <<Vestlia Resort>> hvor vi storkoste oss sammen. Vi stod i skibakken til strålende sol og nøt lunsj ute i det fantastiske været. Ekstra hyggelig var det å få besøk av våre gode venn Tom på Vestlia, som vi spiste påskemiddag med. Dennis fikk seg nye venner fra både Sverige og Norge på lekeland som ligger i 2.etg på Vestlia. Helt gull at han løper opp og ned trappen, mens vi voksne sitter og koser oss i loungen. Det er så koselig å sitte der. Vi tok en runde yatzy hvor Dennis knuste oss. Han er flink i det!

Apropos spill, jeg kom jo nylig hjem fra poker NM i Dublin hvor jeg gjorde mitt beste spill/år så langt. Kom videre til dag 2 og endte opp med en 210/1254 spillere. Må si meg «fornøyd» med det, men neste gang skal jeg komme lengre!!! Kom på finalebordet i VIP-turneringen og endte opp på en 9.plass der. Havnet også utrolig nok på TV-bordet alle dagene jeg spilte?! Jeg elsker å spille poker, mye på grunn av det sosiale, men mest fordi det er så mange ulike taktikker og spillestiler involvert i en så stor og lang turnering. Etter 12 timers spill på en dag, kan du trygt si at du har fått nok hjernetrim for en dag. Gleder meg allerede til neste turnering. Jeg er så heldig å ha verdens beste kollegaer, i tillegg til at Niklasen min også spiller poker.

Veldig stolt og glad over å få være en av Betsafe-ambassadørene sammen med blant annet en god del MMA fightere.

Jeg må legge ved en anbefaling til de av dere som har blitt såre på leppene i påsken på grunn av kulden. Jeg prøvde LIP MASK KIT fra Makestyle.no forrige uke. Jeg ble overrakset over hvor fort og bra den funket.

Under kan du se de tre stegene du må gjøre for å få leppene myke og fine igjen med LIP MASK KIT  fra // HER

Steg tre: Ta på Lip balmen.  VOILA – leppene føles bedre og mykere ut enn noen gang! Denne perfekte leppemasken skal jeg sverge til resten av mitt liv!!!

Du finner  LIP MASK KITMakestyle.no // HER

(Håper dere ble glad for tipset;)

I morgen kan dere høre Thomas Hayes og meg på P3 kl:08:00. Vi skal snakke om den nye Tv-serien <<HAN HETER IKKE WILLIAM>> som har preimere, torsdag 5/3 på TV3.

Det blir i hvert fall ikke en kjedelig serie – ha,ha!

Nå skal jeg straks i foreldresamtale med læreren til Dennis, sammen med Dennis og pappaen hans. Gleder meg til å høre hvordan det går på skolen og hvordan læreren syns han gjør det osv.

Ha en nydelig dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Hei, hva heter den «søvnløs» sangen du la ut på Snapchat for en stund siden?