Du må elske det du gjør

Hei fine dere.

Håper dere har det fint.

Vi hadde premiere på «Han heter ikke William» på Tv3 forrige torsdag. Utrolig morsomt med alle de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått. Dette er en humorserie hvor vi alle spiller en ekstremt utgave av oss selv. Alt skal føles kleint og rart når man ser på, med andre ord: «pute-tv». Det er flere som har skrevet til meg at de ler så de griner når de ser episodene. Haha! Det er akkurat det vi håper på at dere gjør.

Herregud, som jeg maser på Thomas i denne serien. Var veldig morsomt å spille inn alle scenene, og jeg storkoste meg i rollen som «Dum&Blond».

Ny episode hver torsdag kl:22:00 på Tv3. For de av dere som ikke klarer å vente til neste torsdag med å se episode 3, kan dere se 6 episoder gratis på Viafree.no// HER eller ALLE episodene på viaplay.no// HER.

Skriv gjerne hva du syns om serien i kommentarfeltet.

Jeg har endelig kommet i gang med treningen igjen.

Denne uken har jeg trent to ganger på <<Studio jobbsprek>> og én gang på <<Sometimes pole studio>>. Jeg prøver å bli litt sunnere for helsen min sin skyld. Det er ikke så lett, men føler at det er viktig og ta vare på kropp og sjel. Jeg tenker at så lenge jeg spiser litt av alt og trener innimellom, er det mer enn bra nok!

Jeg virkelig elsker å trene/danse på <<Sometimes poles tudio>>.

Jeg får trent hver eneste muskel jeg har i kroppen min, samtidig som jeg får danset fra meg. Det var jo egentlig profesjonell danser jeg skulle/ville bli, men takket nei til blant annet Bårdar danseskole, da Mamma døde… Mistet litt av gnisten til å danse da, men heldigvis kom lysten tilbake etter noen år. Jeg blir så ekstremt lykkelig av å danse og vurderer faktisk å begynne for fullt igjen, men vi får se. Det jeg har danset tidligere er klassisk ballett, jazz ballett, hip hop og breakdance, så har det i meg fremdeles.

Enn så lenge storkoser jeg meg virkelig på <<Sometimes polestudio>> Jeg er så heldig å bli trent opp av verdens flinkeste Elise.

Til å være min andre time går det overraskende bra. «Mama still got some moves».

Du kan se en videosnutt på instagramen min @meisterlinni hvor vi danser. Sangen vi danser til heter «Does It Matter» (Alle Farben Remix) Det er min absolutt favorittsang nå til dags <3

Du kan lese mer om <<Sometimes pole studio>> // HER

I går var Nik og jeg på Elle og UI sin vårfest. Var veldig hyggelig, men kjente på formen at jeg hadde vært ute i går, da jeg hang opp ned.

Føler meg bedre nå, så skal straks hente min herlige sønn på skolen. Vi skal ha skikkelig kosehelg sammen. Når Dennisen sovner skal Nik og jeg ta hjemmespa, og så en liten tur på Casino. (På nett) Gleder meg skikkelig, da <<Betsafe>> har fått flere nye spilleautomater. Skal teste ut ukens spill som er «Coins of egypt»( Aldersgrense er 18 år! )

Blogger mer i kveld.

Ha en nydelig fredag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.