Mer romantisk enn dette blir det ikke

Fin fredag folkens.

I kveld har Nik og jeg prøvd å være ekstra romantiske sammen. Det etter at Dennis sovnet selvfølgelig.

Vi testet ut en ansiktsmaske fra Makestyle.no som visstnok skulle være den mest romantiske ansiktsmasken ever. Det var i hvert fall det som stod på embalasjen.

Ikke helt feil å spørre forloveden min om han ville joine meg å ta <<ROSE mask sheet>>. Jeg hadde som håp og få spritet litt opp i romantikken mellom oss. Ville teste ut hvor romatisk det faktisk kunne bli mellom oss med hver vår <<ROSE mask>> i trynet.

Den var overraskende behagelig å ha på seg, i tillegg til at det JAGGU MEG ble ekstra romantisk, da jeg lå side om side med kjæresten min, og vi matchet med roseblader i hele trynet – haha.

Men det skal sies, masken var pleiende, fuktighetsgivende og gav huden vår en fantastisk og oppfriskende følelse. Ansiktsmasken har en regenererende og mykgjørende effekt. Var ekstra godt å ta hverandre i ansiktet, nusse, kose og klemme etter å ha brukt masken. Ble jaggu meg litt fart på romantikken etter denne masken.

Vil du sprite opp hverdagen ved å gjøre noe ekstra «romantisk» med en du er glad i? Da bør du prøve <<ROSE MASK SHEET>> fra Makestyle.no // HER

Håper du ble glad for tipset.

Nik har sovnet på sofaen, mens jeg koser meg med litt ekstra godt å drikke i glasset (rødvin), har tent levende lys, og koser meg med Casino på nett. Hver uke har jo Betsafe «Ukens Spill» hvor man kan få haugevis av gratisspinn. Denne ukens spill er <<Coins of Egypt>>, det digget jeg. (Aldersgrense er 18 år)

La ut en liten videosnutt om dette fra Malta // HER

Nå skal jeg kose meg videre her, så skriver mer i morgen.

Ønsker dere alle en superfin kveld/natt videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.