Det koster så lite å glede andre

Hei fiiiiniiiingeeer. (Som jeg ofte sier i serien <<Han hater ikke william>>. Haha!

Dere kan se episode 3, i kveld kl:22:00 på Tv3!

Dere kan også se flere episoder på Viafree.no // HER og ALLE episodene på Viaplay.no//HER

Veldig hyggelig at det er så mange som liker og følger med på denne humor-serien. Du kan lese saken over // HER

Det er så viktig med en fin start på dagen, slik at resten av dagen blir bra! Jeg elsker å tilbringe morgenen med sønnen min. Vi spiser alltid frokost sammen, og koser oss med hver vår kopp med noe varmt å drikke i. Dennis Michael er så flink til å lese leseleksen sin for meg, før han skal på skolen. Syns han er så flink, og jeg kan ikke være noe annet enn stolt av denne herlige ungen min!

Snakket akkurat med bestemor, aka «Grandma» på telefonen nå. Hun blir alltid så glad når jeg ringer. Hun ble ekstra glad i dag, da jeg sang «I Just Called To Say I Love You». Hun sang med og ble så glad at hun begynte å grine. Vi planlegger feire sammen i sommer, det gleder jeg meg til. Hun er 94 år, men skal nok få henne med på tur, jeg.

Legger ved noen bilder fra forrige ferie vi var på.

Hun var med i flere episoder av <<Linni>>-serien som gikk på Tv2-livstil før. Dere kan se alle de gamle episodene på Tv2-sumo.

Det er ikke mange som har glemt episoden, da Grandma tvang meg til å fly hangglider med henne. Haha! Hun trosset hjertesykdom og alt for å fly over Spania med meg <3

Herregud, så redd jeg var. Haha! Min gærne og herlige bestemor. Det er hun jeg arvet mitt «craziness» fra – uten tvil!!! Alle i min familie er/var veldig høye, men høyden har jeg også arvet fra Grandma. Eller, nå har jeg tatt henne igjen, ettersom man krymper litt når man blir eldre. Til de som lurer er jeg 165 høy.

Gleder meg sykt mye til å se trynet hennes igjen <3 Hun bor i Stavanger, så derfor vi ikke møtes så ofte som jeg skulle ønske.

Legger også ved noen gamle og morsomme videoer av oss:

Hun drikker ikke alkohol, så dette er kun godt humør som smitter over på alle andre.

Jeg er heldig som har en bestemor <3

I dag skal jeg jobbe på et kult event sammen med blant annet Petter og Vendela. Gleder meg veldig til å se de igjen.

Legger ut bilder fra det i morgen, eller så blir det nok en liten oppdatering fra eventet på snappen min: @meisterlinnii i løpet av kvelden.

Nå skal jeg trene, så vi «snakkes» senere.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.