Tungen rett i munn

Hei fine folk.

Nå er det bare fem dager til vi fytter!!! Mye jobb og diverse som skjer før det, så vet ikke helt hvordan jeg skal rekke alt? MEN som den positive lille spirrevippen jeg er, sier jeg til meg selv: «Man får til det man vil!»

Gjelder å holde tungen rett i munn.

Skoene min finner du // HER // Skjørtet mitt finner du // HER//

Jeg er akkurat ferdig med å rydde og vaske leiligheten. Blir litt lettere å sortere alt vi skal ha med, og det vi evt skal kvitte oss med/selge. Legger det ut for salg på bloggen etter hvert.

I går kjørte jeg halve byen rundt for å fikse opp i diverse ting, i tillegg til møter. Noe av det beste med dagen, var da jeg hentet nye varer fra Mymuse.no

Har bestilt nye badedrakter, bikinier, strandkjoler osv, som jeg gleder meg til å vise dere. Ekstra hyggelig er det å kunne gi dere 20%rabatt på alt på Mymuse.no ved å bruke kode: «LINNI20».// HER

Her får dere en liten sneak peek på noe av det jeg har skaffet meg fra Mymuse.no

Skal bruke flere av disse produktene de neste dagene. Det blir i forbindelse med diverse eventer jeg skal på. Legger selvfølgelig ut bilder på bloggen da.

Jeg shinet bilen min i går.  Skal bytte ut min lekre Audi A5 Cab – 2018 modell, med en ny bil. Gleder meg veldig til å vise hvilken bil det blir, men det får dere vite senere. Skal i møte vedrørende det i dag faktisk. Hvis du ønsker å lease bilen min, kan du sende mail til Linnimeister@gmail.com eller Matias.Orlien@eabryn.no  Den er råflott og en drøm å kjøre.

Me and my baby <3

I går la jeg ut oppskrift på en rett jeg elsker på min snapchat(@meisterlinnii) Det var over 400 personer som screenshooted det?! Virker som at dere syns det er interessant med maten jeg lager. Deler derfor oppskriften her også.

Dette er så enkelt å lage og smaker fantastisk godt! Litta middagstips fra «Chef Meister».

Dennis Michael og jeg bakte også Brownie Cookies til kvelds.

Litt godt må man unne seg i ny og ne.

Oppskriften finner du ved å trykke på // HER//

Smakte ekstra godt med et glass melk til.

Hyggelig å dele litt mattips med dere.

Nå MÅ jeg trene, slik at jeg rekker å dusje før neste møte.

Ønsker alle en nydelig dag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. har dere kjøpt?