Født med et ekstra gir?

Hei fine folk.

Altså, jeg tror jeg er født med et ekstra gir?!

Vi har holdt på å flytte siden 1.mai, og jeg har stått med hode, armer og ben i både pappesker og søppelsekker siden. Jeg er sånn at når jeg først starter på en ting, så klarer jeg ikke å legge det fra meg, før jobben er gjort. Det vil si at jeg verken spiser, sitter, eller hviler før jeg er ferdig med det jeg har startet på. Niklas sier at han ikke kjønner hvordan jeg klarer det, så lurer på om jeg er født med et ekstra gir eller et umenneskelig «kromosom» – ha,ha!

Jeg har ikke hatt tid til å ta bilder de siste dagene, kun filmet litt på snappen min (@meisterlinnii) Legger derfor ved noen bilder jeg tok på søndag, ute i det nydelige været.

Mandag hjalp jeg selvfølgelig til med å bære og flytte ut alt fra den gamle leiligheten. Heldigvis fikk vi god hjelp av en kompis av Nik, Nicolai og dama hans Madeleine. Herregud, de var en drøm å få hjelp av. Onkelen til Nik og tvillingsønnene hans, hjalp også til. Uten hjelp hadde flyttingen tatt enda lengere tid. Vi har ingen tid og miste, så vil bli fortest mulig ferdig

Hver dag denne uken har jeg begynt kl:09:00(etter Dennisen har blitt kjørt til skolen) med å pakke ut av ALLE esker og poser. Nik har i tillegg til flyttingen jobbet fra 08:00 -16:30, så derfor tok jeg med av all utpakkingen alene. Jeg har måtte utsette alt av møter og jobb for å prøve å bli ferdig, hvis ikke får jeg ikke ro i sjelen. Droppet blant annet å lage en prolog for <<GULLRUTEN>> som jeg hadde gledet meg til, da jeg ikke fikk tid. Ja,ja. Gullruten er uansett hvert år og man kan jo se det på TV;)

Jeg har tilsammen brukt 12 timer på å rydde klærne til Nik og meg inn i skapene, og e n d e l i g har jeg/vi;) fått walking closet igjen. Dette hjelper mye på ordenen i klærne for min del. Grunnen til at soverommet (hvor klærne lå utover hele gulvet) ble prioritert, var fordi jeg følte det hastet litt, da sengen vi har bestilt, skulle komme i løpet av dagen. Ble derfor EKSTRA forbannet, da Nik GLEMT å ringe Bring tilbake, som skulle komme med sengen vår i går… Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger vi har kranglet i løpet av flyttingen, hvor mye blod, tårer og svette det har vært. Må le av alle de teite og dumme diskusjonene vi har hatt, men sånn blir det når man er stresset, sliten og lei. Vi er utrolig nok fortsatt sammen/forlovet – ha,ha!

De siste dagene har alle tre sovet i sengen til Dennis, så nå var jeg ordentlig klar for å ligge i stjerneformasjon i den nye fine sengen. (Gleder meg til å vise dere den) Nå er alle sjåførene fra Bring opptatt frem til mandag, så da tilbudde jeg meg å hente sengen selv! Jeg SKAL sove i den I NATT!!! Håper Nik og jeg får tak i stor nok bil. Jeg har nesten ikke sovet de siste dagene, fordi jeg bare tenker på alt som må fikses klart i tillegg til jobb jeg henger etter med. I går brukte jeg 10 timer på å få ferdig nesten alle rom, pakke ut av ALT, sortere ting som skal kastes, gis bort osv. Heldigvis var Dennis Michael på <<MUDO>> slik at jeg fikk noen ekstra timer på meg, før jeg måtte hente han.

Ved siden av flyttingen, må jeg følge opp sønnen min, lage middag til han, sørge for at han gjør lekser, hente på aktivitet, og gi han oppmerksomheten han fortjener. De siste dagene har jeg ikke fått tid til å kose meg med han, slik vi pleier, så har litt dårlig samvittighet. Han er veldig forståelsesfull og sier jeg ikke skal tenke på det. Han har også vært flink å rydde på plass det meste på rommet sitt, og er meget fornøyd med at han har sovesofa til seng. Han har mast lenge om dobbelseng nå, så endelig fikk han som han ville.

Leiligheten begynner å bli klar og vi er nesten ferdig med og bli kvitt alt fra den forrige. Må rengjøre HELE den andre leiligheten, før vi er helt ferdig med den – WOHOO! Jeg ser i hvert fall ikke ut om dagen – ha,ha. Ingen vits i å dolle meg når vi holder på å flytte. Utsatte negltimen min til neste uke, skal også fikse opp i tidenes lengste ettervekst og kråkereir, samt fikse vippene mine. Skal bli deilig å føle seg fresh igjen. Husker ikke hvordan den følelsen føles igjen?! Jeg har ikke tid til å tenke på utseende når jeg har viktigere ting å ta meg av. Nik sier jeg ser helt lik ut som alltid når jeg «unnskylder» looken min, men han sier at jeg ser ut som jeg alltid gjør… Haha! Wait WHAAAT? Tar egentlig ikke det som et komplement, men heldig er jeg som har en kjærste som synes jeg er «fin» uansett. Det samme gjelder han. Verdens fineste bortsett fra Dennis Mike, uansett hva.

I dag holder jeg på med å vaske en gedigen haug med klær som ikke har blitt vasket på grunn av flyttingen. Det skal bli deilig å se en tom skittentøyskurv igjen. Ligger etter med masse jobb og regnskap, så har fått gjort det meste i dag. I morgen skal vi fikse og shine bilen, slik at den blir 100 % fin til jeg skal bytte den i løpet av juni/juli. Jeg får ikke ro i sjelen før alle viktige ting er gjort. Vet ikke om jeg har ADHD, eller noe annet, men noe rart er det – ha,ha.

I kveld skal vi kose oss skikkelig med Taco, spill, film og kos. Har savnet å gjøre noe koselig med min lille familie på grunn av alt stresset. Nå fikk jeg festet fra meg forrige uke, da det var fire forskjellige eventer på én uke, så er meget mett på slike ting. Apropos, nå kom jeg på at jeg er invitert på et stort event i morgen som er «once-in-a-lifetime»opportunity, i følge kompisen min. Dennis skal egentlig til faren sin, men jeg vil helst at han blir hos meg og at vi blir hjemme og koser oss. Jeg er litt «egen» på sønnen min, men han får selvfølgelig være med pappaen sin (innimellom;) Nå har pappaen hatt mye jobb og annet i det siste, og da har jeg fått ha Dennisen mest. Selvom det har vært litt stress midt oppi flyttingen, så har det gått overraskende bra.

Gleder meg til å vise dere hvor fint vi har fått det når vi er ferdige med alt av innredning osv.

Kjenner jeg gleder meg veldig til å ta ferie når den tid kommer, men må bli ferdig med alle viktige gjøremål først.

Tjo hei hvor det går!

Kjolen min finner dere // HER//

Skoene // HER// Vesken er fra Victoria Secret // Hårbåndet er fra Bik Bok //

Håper dere får en fantastisk god helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 kommentarer

  1. Du er vakker, Linni

  2. Linken til kjolen funker ikke 🙁