Konkurranse

Hei fininger.

I dag fikk jeg e n d e l i g tid til å farge tidenes lengste ettervekst. Ble som alltid superførnøyd med det endelige resultatet, takket være Linda fra <<MOOD STUDIO>>. Jeg ønsket en kald og fin blondfarge, og det var akkurat det jeg fikk. I tillegg til nydelig hodebunnsmassasje og kur. Håret mitt har aldri sett, eller føltes bedre?!

Du kan lese mer om <<MOOD  STUDIO>> // HER

For timebestilling kan du ringe: 22 69 61 53

Elsker også hårbøylene mine fra <<NOMA>> som jeg har på meg på bildene. Det er norsk design som selger bunadshårklyper, hårklyper, hårbøyler, hårstrikker, kunstskjerf og skjerf. Det er jo helt rått hvor superpopulære disse hårbøylene, båndene og klypene har blitt. De har utrolig fint design og er av topp kvalitet. Jeg liker at <<NOMA>> vil holde seg eksklusive, derfor er det kun få salonger som får selge de. <<MOOD STUDIO>> er selvfølgelig en av salongene som selger de. <<MOOD STUDIO>> holder til i Osterhaus’ gate 9, 0183 Oslo. Du kan lese mer om <<NOMA>> // HER

Jeg endte opp med å kjøpte to <<Noma>> – hårbøyler, den ene i beige og den andre i blå denimstoff. Elsker de allerede!

Nå kan du vinne en av hårbøylene fra <<Noma>> ved å skrive navnet på den du ønsker skal vinne i kommentarfeltet. Det kan selvfølgelig være deg selv;) Vinneren trekker vi neste mandag 14.mai!

Lykke til alle sammen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

19 kommentarer

 1. Jeg ønsker å vinne denne selv!✌

 2. Jatakk, ønsker meg veldig ei hårbøyle frå noma😊

 3. Meg selv 😅🙏🏼💕

 4. Mari p.olsen

  Ønsker å vinne til meg selv, Mari 😍

 5. Elisabeth💛

  Krysser fingre og tær for at min kjære datter Martine vinner en nydelig hårbøyle fra deg Linni🤞❤💞

 6. Fine du, Linni 🦋
  Ønsker meg gjerne en hårbøyle💙

 7. Flott hårbånd.

  Jenny Anita Høybråten

 8. Min datter Isabell, ville jeg gitt den til😃😃

 9. Karoline Dahl

  Ååh jeg vil gjerne vinne!! Så fine de var ☺️😍🎀

  Karoline Dahl

 10. Lindis Dalebø

  Veronika Dalebø Kristensen

 11. Ønsker blå.

 12. Hadde vært supert med en hårbøyle til mitt krøllete hår😘🍀❤️

 13. Hei Linni flott resultat du fikk og fin er du i fra før av ønsker min kone skal vinne denne hårbøylen fra Mona hilsen Bjørn

 14. Jeg ønsker meg veldig en blå hårbøyle fra NOMA❤️ Btw De var begge veldig fine på deg!

 15. Ønsker meg veldig en selv.
  Så krysser fingrene.

  Du e like fin som alltid.

 16. Jeg ønsker meg veldig den i blå<3
  Stor klem!!

 17. Jeg ønsker meg veldig en så fin hårbøyle🎀💕🙋🏼‍♀️

 18. Felicia Hoftvedt

  Jeg!! <3

 19. Jeg vil så gjerne vinne en beige hårbøyle til meg selv 🤩✨ De var syykt fine.