I’m in love with my bed

Hei

I natt var det magisk å få sove i en seng igjen.

Vi har sovet mye på madrass rett på gulvet, alle tre i sengen til Dennis, eller på sofaen siden vi flyttet. Jeg fant drømmesengen min fra Thomas-Hill, og endelig er den på soverommet vårt.

Tok ikke lang tid fra vi bestilte sengen til den ble levert. Det var mer det at det tok litt tid med å få skrudd den opp. Til slutt gav Nik opp (haha, sorry at jeg ler, men herregud og han styret med de skruene) Vi ringte vår «hverdagshelt» Nicolai Graff, som er den Nik ringer hvis han/vi trenger en ekte «handyMAN». Han er virkelig det man kaller en «handyman» og er en ordentlig god venn som stiller opp for folk som oss i nød. Ha,ha! Nicolai så på sengen i et par sekunder før han svarte: «Den der er jo LETT å skru opp da».  Han fikk bevist at han snakket sant, ettersom han skrudde opp hele sengen på under 30 min. Nå roper Nik ut her: «Okey, jeg var med å hjelpe han daaa». Må nesten svare Nik tilbake mens jeg skriver her: «JADA KJÆRE! Du var kjempeflink til å holde skruene for Nicolai».

Jeg er i hvert fall superhappy for å ha fått tidenes fineste (og tryggeste seng å ligge i, takket være Nicolai).

Jeg la den ut på snap i går og ble bombardert med spørsmål om hvor sengen vår er fra. Den er fra Thomas-hill.no // HER. Den kommer i forskjellige str. Vår er 160×200. Den på 150×200 er på salg. Du finner den // HER

Sofaen, spisebordet og spisestolene er fra // TM-design//

Sjeselongen er fra //Thomas-hill//

Rosa sofabord og rosa skinnfelle er fra // Townhouse//

Diverse pynt og duppeditter har jeg plukket med meg fra litt over alt. Mest fra Thomas hill, Townhouse og Ikea.

Det er alltid litt stress å flytte, men veldig deilig når man er ferdig. Litt lettere å konsentrere seg om alle jobbene mine nå.

I dag var jeg hos Makestyle.no og tok diverse bilder og lagde sminketips. Gleder meg til å dele både video og bilder med dere.

Jeg skal etter hvert lage en ny sminkekolleksjon, men inntil da, får du tak i den lekre parfymen min som har et nydelig design og lukter helt himmelsk// HER// Lipglossene mine sitter lenge, fukter leppene og lukter helt nydelig. Du finner de // HER//  Neglelakkene mine kommer i flere nydelige farger. De finner du // HER.

Snakkes mer i morgen. Nå skal jeg ta kvelden og legge meg i den deilige nye sengen vår <3

Natta verdens beste Dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.