Sminketips

Hei fininger.

Det er ikke så lenge igjen til 17.mai, så tenkte å tipse dere om 35 festglade farger du får i ett palett.

Jeg elsker Makestyle.no sitt palett som heter <<Phantom Planet -Mermaid Salon>>. Det inneholder 35 super pigmenterte metalliske og matte øyenskygger. Lekre farger som Taupe, lilla, fiolette, rustrød, burgunder og rosatoner er noen av øyenskyggene du finner i dette nydelige palettet fra Makestyle.no //HER.

Det jeg liker best med øyenskyggene fra <<Phanthom Planet – Memaid Salon>>, er at de er superenkle å påføre og blende. Hater når man må ta på flere lag for at det skal sitte ordentlig. Det er heller ikke bra for huden å ta på for mye. Med alle øyenskyggene til <<Mermaid Salon>> kan du ta på et svakt lag som gir et supert resultat med en gang. Du kan se hvor lett den er å påføre og hvor fort skyggen setter seg på videoen under.

De kan brukes med og uten primer. Ønsker du en mer dramatisk effekt kan du aktivisere pigmentene med vann.

Makestyle.no har flere paletter i flere lekre farger. De finner du ved å trykke // HER.

Det er ikke lenge igjen til 17.mai, så da kan du ta på deg øyenskygger i de festfargene du ønsker fra palettene // HER. «Glemmer» du å vaske det av før du legger deg, våkner du opp med like fin skygge. Haha, det har faktisk jeg erfart.

Håper du ble glad for tipset.

Legger også ved info om outfiten min jeg har på meg på bildene:

Skoene er fra // HER// Bukse: Weightless // // Cardigan: Victoria of Sweden// Genser: Gina tricot// hårbånd: Noma //

Ha en nydelig dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.