Linni + Mini

Forrige fredag var jeg innom Bavaria Oslo – MINI VIKA og hentet denne lekre bilen.

Bilen jeg har bestilt kommer ikke før om en uke, så bruker denne til jeg får min. Første gangen jeg fikk opp øynene for MINI- biler, var da jeg så <<Fast & Furious 6>> på kino. Husker jeg selv mente jeg hadde kledd en sånn – ha,ha! Digger designet på Mini-bilene, de er små, kule og har mye mer plass enn man kanskje tror?! Likte veldig godt designet på den jeg kjører rundt i nå, hvit med to sorte striper på panseret. I love it! Jeg er jo en ekte bilentusiast, så klart jeg synes det er ekstra kult med slike detaljer. Den er overraskende god å kjøre og ligger godt i svingene. Liker godt at det er manuelt gir, da får jeg ekstra stor kjøreglede, spesielt i en så rååå MINI.

Gleder meg til å vise dere hvilken bil jeg har bestilt.

Du kan lese mer om Bavaria Oslo  – MINI VIKA // HER

Nå må jeg dra i et møte, så skriver mer senere.

Ha en nydelig dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

6 kommentarer

 1. Elsker Mini! Håper for din del at det er Cooper S du har kjøpt. De er råere å kjøre enn vanlig Cooper (mer krefter) 😍 Gratulerer med ny bil!

 2. Måtte sønnen deres bytte skole når dere flyttet?eller går han på samme?

  1. Hei du

   Nei, han går på samme helt til han er ferdig på barneskolen. 😉

 3. Hei😆 hvor har du kjøpt den gule sommerkjolen du hadde på deg på Snap igår? Har leter over alt på nettet men kan ikke finne den. Håper du kan hjelpe meg. Mange klemmer fra meg

  1. Hei Ida

   Takk for det. Den kjøpte jeg på Zara for et par år siden. Vet ikke om de fortsatt har den, men du kan alltids sjekke;)

 4. Hei. Jeg likte så godt den gule sommerkjolen du hadde på deg i går på Snap. Jeg kan ikke finne den på internett så lurte om du kunne hjelpe meg med hvor den er fra? Mange klemmer fra meg