Det går unna

Hei fininger!

Her kommer en aldri så liten oppdatering fra sist gang jeg blogget.

Forrige uke var en en hektisk, men innholdsrik uke med masse jobb, kos og moro med både familie og venner! Det er sånn jeg liker ukene mine best!

Før helgen hadde Nik, Dennis og jeg en liten photoshoot for Se&Hør som kommer ut om ikke så lenge.

Det var en god del jeg måtte fikse i hjemmet vårt før shooten.

Skaffet blant annet denne sykt kule hengekøyen fra Lasiesta.no // HER.

Den er allerede i flittig bruk og vi elsker den!

Darten i bakgrunnen er fra Sunesport.no // HER.  Faktisk så er mesteparten av lekene til Dennis fra Sunesport.no Favoritten er Speed Stacks, en moro lek for både store og små. Voksne kan for eksempel gjøre den om til en «drikkelek».

I vår lille familie er vi veldig glad i å spille spill. Nik og jeg elsker poker, men må få oss et ordentlig pokerbord med chips osv. Foreløpig har det gått greit å spille med fyrstikker, bananer og sjokolade.

Onsdag forrige uke var jeg i møte med Depend.no angående sminkekolleksjonen min <<Glamour By Linni Meister>>. Det var som alltid et veldig hyggelig møte, og vi gleder oss til videre samarbeid. Du finner litt av sminkekolleksjonen min på Depend.no //HER// og hele sminkekolleksjonen min på alle sparkjøpbutikker // HER. 

Torsdag var jeg på <<ELLE>> sin sommerfest. Jeg følte med som en liten prinsesse i mitt rosa outfit.

(Bildet er lånt fra seher.no)

Skjørtet mitt finner du // HER, toppen er fra // HER og skoene mine er fra Kouture som holder til på Arkaden i Oslo. Sminken er fra Makestyle.no Lipglossen er fra min egen kolleksjon // HER

Festen holdt sted på fantastiske Ling Ling på Akerbrygge, hvor jeg møtte flere gode venner og bekjente. De som følger meg på snap @meisterlinnii og instagram @mesiterlinni fikk med seg mye fra denne herlige kvelden.

Mandag var jeg hos Makestyle.no og lagde diverse sminke/produkt videoer. Hadde det veldig gøy med silje, som jobber der. Vi får gjort mye når vi først jobber sammen, selvom latteren sitter løst hos begge.

Noe av det vi testet var MAST krølltang fra // HER//

MAST rettetang fra // HER//

Eyeliner fra // HER

Vi testet også ut GOLD MASK fra // HER// og en amazing highlighter fra // HER//.

Gleder meg til å dele alle videoene med Dere.

I morgen viser jeg dere hvordan dere kan få perfekte krøller til helgen.

I samarbeid med <<Starlab Studios>> er jeg ferdig med å lage en sommerlåt. Kan røpe at det er en coverlåt som vi gleder oss til å gi ut. Håper dere kommer til å digge den like mye som oss.

Lørdag fikk jeg selvfølgelig med meg omkampen mellom Norge – Brasil, og storkoste meg under hele kampen. Selvom Brasil vant, så var det veldig moro å se alle fotballlegendene jeg er vokst opp med.

Jeg har selv spådd hvordan Fotball-VM 2018 kommer til å gå, basert ut i fra designet på de forskjellige fotballdraktene. Det er selvfølgleig gjort med humor og glimt i øyet.

Du kan se videoen // HER.

Man kan så vidt spotte Bh’en min i videon, mellom skiftene. Den er selvfølgelig fra Mymuse.no //HER Du får 20%rabattalt i butikken ved å bruke kode: «Linni20».  

Nå skal jeg ut å løpe meg en tur, og jeg gleder meg faktisk til å trene?!

Er ikke alltid jeg får «tid» til å trene, men nå skal prøve å bli litt flinkere Mest av alt for helsen min sin skyld.

Ønsker alle en nydelig dag, så blogger jeg mer senere.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Niklas Klein

    Veldig fint blogginnlegg, jentami