Tre dager til låtslipp

Hei fine dere.

Nå er det kun tre dager til jeg slipper coverlåt i samarbeid med Agera og Sony Music. Gleder meg veldig, da jeg alltid har vært stor fan av denne låten.

Dere får høre en smakebit av den på onsdag, når jeg gjester p4.

Håper dere kommer til å spille den masse, og sender meg videoer av at dere danser og synger til den på snapchaten min @meisterlinnii. Jeg deler alle videoene deres på snapchaten min og på min instagram @meisterlinni. Fem av de kuleste videoene havner her på bloggen min på søndag, så ROCK ON til låten i helgen.

Dennisen min er på sommerferie med pappaen sin frem til fredag. Jeg får jobbet og gjort unna en god del ting før han kommer hjem. Får vært sammen med han èn dag før Nik og jeg reiser til Frankrike på lørdag med et vennepar. Vi blir kun borte i 6 dager og da skal Dennisen kose seg med besteforeldrene og pappaen sin. Når jeg kommer hjem igjen, skal jeg kose meg med sønnen min nesten resten av sommerferien. Skal på en liten jobbreise til Malta i midten av juli, men så drar vi til Tyrkia i August på familieferie. Det blir kos med ordentlig kvalitetstid uten jobb og stress. Nå har jeg vel egentlig aldri 100% fri, men det skal jeg ta i Tyrkia. Litt oppdatering blir det alltid via mine sosiale medier, men det gjør meg ingenting, da jeg syns det er gøy!

I kveld skal Nik og jeg ta inn på hotell. Jepp, turister i egen by må til for å pleie kjærligheten litt ekstra til tider. Nik har ikke ordentlig sommerferie før 13.juli, så må unne oss litt kos før den tid. Vi skal jo (som nevnt over her) til Frankrike på lørdag, så er ikke synd på han/oss.

Skal dele noen herlige nyheter fra Mymuse.no litt senere i dag, så det er bare å glede seg.

Ha en nydelig dag.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

5 kommentarer

  1. Hei

  2. Hei! Hvor i Tyrkia skal dere?

  3. Hei Linni.❤️ Jeg vet ikke om du husker det, men på P4 i Drammen så tok vi bilde i sammen. Jeg var den etter senninga deres på radioen. Hun med den blåe kjolen med blomster. ❤️❤️❤️❤️ Håper på et svar i fra deg. Glad i deg Linni. 😘😘

    1. Hei Carita. Jeg husker deg vettu;) Superkoselig å møte deg <3

  4. Hei Linni❤️, jeg er den jenta du tok bilde med på P4 i Drammen, hun med den blåe kjolen med blomster. ❤️❤️❤️ Håper på et svar😘. Glad idag Linni❤️❤️❤️❤️❤️❤️