24 karat gull i ansiktet mitt

Nå nyter jeg en behagelig og avslappende behandling på hotellrommet mitt. Jeg har medbrakt hjemmespa fra Makestyle.no Det finnes selvfølgelig spa på hotelle, men ser ikke noe grunn til å gå dit, når jeg har mine egne spaprodukter fra Makestyle.

Gold Mask tilfører huden vitale mineraler og hjelper den med å motvirke tidlige tegn til aldring, tone og tilføre nytt liv.

Gold Mask har en fantastisk anti-aging formula med nanopartikler av gull (colloidal gold) og lettløselig kollagen som strammer opp og får huden til å gløde. Ikke verst å smøre 24k Gold facemask i ansiktet mitt.

Dette er en luksuriøs ansiktsmaske som jeg kan sitte med så lenge jeg vil, og et must-have i enhver hudpleierutine. Den kjøler også huden.

Gold mask finner du //HER//

Ikke verst å smøre 24k gull i ansiktet mitt.

Under øynene bruker jeg Princess Eye Patch fra // HER//.

Jeg føler meg alltid superfresh etter jeg har bukt eye patch, da jeg får et mer uthvilt og våkent blikk.

Princess Eye Patch er fuktgivende hydrogelmasker for pleie av den sarte huden rundt øynene. Maskene virker lett kjølende og vil derfor redusere og roe ned hevelse/poser under øynene.

Serumet i maskene reduserer synligheten av linjer og rynker, samt lysner huden rundt øynene. Jeg reiser ingen steder uten Princess Eye Patch.

Du finner de // HER//

Jeg har sverget til produkter fra Makestyle.no i over 8 år, og grunnen til det er fordi produktene rett og slett funker!

Deilig å lade opp før den store kampen til Emil Meek i kveld. Jeg er så heldig som får sitte på VIP-plasser på 1.rad, sammen med resten av Betsafe group, samt to vinnere av en konkurranse Betsafe hadde gående. Gleder meg som et lite barn til å se MMA fight LIVE!  Det blir sendt på TV, så bare å skru på hvis du også vil se. Gleder meg til å feire råeste Emil etter kampen.

Jeg reiser hjem fra Hamburg i morgen! Skal gjeste <<God Sommer Norge>> sammen med Mads Hansen. Blir moro, så bare å skru på TV2 i morgen rundt kl:19:00. 25.juli skal jeg opptre på <<Allsang På Grensen>>. (Hjelpes meg;)

Ønsker dere en nydelig dag videre. Håper dere ble glad for litt beauty tips.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.