Allsang På Grensen

Hei godinger.

I kveld kan dere se hvordan det gikk, da jeg opptrådte med låta mi<<Barbie Girl>> på <<Allsang På Grensen>>. Det er vel noe av det skumleste, men kuleste jeg har gjort. Jeg syntes det var utrolig hyggelig å treffe mange av dere! FOR et FANTASTISK publikum som var der. Dere gjorde hele opptredenen min ekstra moro. Han som lekte «Ken» gjorde også prikken over i’en på hele showet.

«Barbie outfit» fra // HER//.

Ekstra hyggelig var det at Dennis Michael, forloveden min Niklas og svigerfaren min kom for å støtte;)

Dere kan se hvem som lekte «KEN» og resten av hele showet på TV2 i kveld kl:20:00

Har fått mange snaps om at 4-stjerners middag går i reprise på Tv-Norge denne uken. I dag er vel siste dagen, og det er jeg som får middagsgjestene Mia Gundersen, Stian Stayzman og Nicolai Ram. Dere kan se det fra kl:19:30.

(Meeen glem ikke <<Allsang på Grensen>> kl:20:00 på TV2″. Dere får eventuelt ta opp et av programene hvis dere vil få med dere begge?!)

I dag har jeg hatt en skikkelig produktiv dag, hvor jeg har ryddet og vasket hele leiligheten, vasket klær og hatt hjemmekontor.

Elsker når jeg får unnagjort slike viktige ting før helgen!

Ønsker dere en nydelig dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.