Back to work

Hei fine lesere.

Håper sommeren har behandlet dere bra, slik at dere har ekstra mye energi og motivasjon til jobb, skole og alt annet som måtte oppta tiden deres igjen.

Vi har akkurat kommet hjem fra en fantastisk fin familietur i Tyrkia. Hotellet vårt har et eget «badeland», så det var ekstra stas for Dennis Michael (og mammaen hans;) Noen ting vokser man vist aldri fra, og godt er det! Selvom man skal være voksen på de aller viktigste tingene, er det også viktig å beholde barnet i seg for at man skal være ordentlig lykkelig – Det tror jeg!

I dag var det fullt tilbake på jobb for min del. Det har gått i ett med diverse henvendelser på telefonen og utallige mange jobbmail som måtte besvares. Deilig å ha fått det meste unnagjort, så nå føler jeg at jeg er à jour.

Jeg har blitt forespurt om å delta i tre forskjellige tv-program, hvor jeg måtte takke nei til en av de. Jeg kan ikke røpe hvilke programmer det er snakk om enda, men kan nevne at det er på to forskjellige TV-kanaler. Niklas skal faktisk være med på et av de. Tror dette blir veldig kult! Kim Kardashian og Kanye West har vært med på det samme programmet/konseptet bare i USA. Mer kan jeg ikke røpe. Det er bare å glede seg folkens, for dette blir moro!

Har også blitt booket til diverse spillejobber (Gigs) med låta <<Barbie Girl>>som snart er oppe i 400 000 streams – WOHOO! Du finner den her: https://lnk.to/LinniMeister_Agera_BarbieGirl

Har blitt booket til flere kule eventer med blant annet <<MINI  >> 22.september. Mer informasjon kommer senere, men håper så mange som mulig kan komme på dette eventet, da jeg skal opptre i en av de feteste cabrioletene fra <<MINI Vika>>. ELSKER de bilene, og må si meg strålende fornøyd med min <<MINI COUNTRYMAN>> i denne lekre blåfargen.

Du finner flere kule biler på <<Mini>> Bavaria som ligger i Vika.

På fredag skal jeg være host på FORZA Club i Lillestrøm, det blir helt awesome! FORZA leverer alltid, så gleder meg som bare det til å feste litt med dere. Er du over 20 år er det bare å ta turen for å lage liv med meg og vennene mine.

Mandag – onsdag skal jeg jobbe på ONS (Offshore Northern Seas) i Stavanger. Mer om dette forteller jeg når jeg skal dit, men regner med at det blir like bra som sist gang jeg jobbet der. Stavanger er jo en av favorittbyene mine i Norge, så gleder meg som bare det til å reise tilbake dit. Har familie der, så håper jeg får tid til å se de selvom jeg vet det blir hektiske jobbdager.

(Bildet er fra 2016, da jeg gjorde samme jobb som jeg skal gjøre nå) Gleder meg veldig til å møte alle fra teamet igjen. De er sykt hyggelige, proffe og ekstremt morsomme å være med.

Jeg har også fått en del invitasjoner til diverse eventer, så er nok av ting som skjer fremover, men vet helt ærlig ikke om jeg får tid til alt.

Dennis Michel er hos pappaen sin denne uken, så da får jeg tid til å jobbe ekstra mye. Dennis Mike er den beste jeg vet om i hele verden og kommer før alt annet. Vi har virkelig storkost oss sammen i sommerferien, og jeg føler meg som verdens heldigste mamma som har han i livet mitt <3

Kan ikke tro at jeg har fått en 4.klassing i hus. Shit, som tiden flyr.

Den tøffe buksen hans finner du // HER// Genseren // HER// og sekken hans er fra G-sport.

Ellers er det superkos å få så mye fine tilbakemeldinger på sminkekolleksjonen min <<Glamour By Linni>>.

Formålet mitt med å gi ut en parfyme og sminkekolleksjon var at alle skulle få muligheten/råd til å føle seg fine med produktene mine. Vi har planer om å gi ut flere med tiden, så det gleder jeg meg veldig til. Du finner alle produktene mine på nett // HER,  samt på de fleste Sparkjøp butikker landet rundt. Du finner også neglelakk + parfymen min på DEPEND.NO // HER. (Der er vi utsolgt for lipglosser, men kommer inn flere)

Vet at de fleste av dere følger meg på snap @meisterlinnii og på min instagram @meisterlinni. Der deler jeg ut rabattkoden <<LINNI20>> på diverse fantastiske produkter og varer. Det er veldig koselig å gi dere flotte ting til en billigere penge via min kode.

Legger ved noen her:

Du kan bruke <<LINNI20>> på favoritt klokkene mine fra Aigi.no hvor du får en lekker skinnreim med på kjøpet // HER//

Det er en av de fineste klokkene jeg vet om!

Du finner den // HER//.

Du kan bruke kode: <<LINNI20>> på de kuleste Micro sparkesykkelene fra // HER//.

De er geniale, kule og ikke minst praktisk for både store og små! Min er (selvfølgelig) rosa, Nik sin er sort, og Dennis sin er rød.

Du finner de // HER//

Du kan bruke kode: << LINNI20>> på de lekreste undertøy fra favoritt undertøysbutikken min // HER//.

Nå skal jeg begynne å trene litt igjen, så <<Studio Jobbsprek>> <<Frontline>>& <<Sometimes pole studio>> here I come!

Håper dere alle har en super uke så langt.

Stor klem fra Linni.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.