Det jobbes!

Hei fine mennesker.

(Outfit:  Puma thigts, t-skjorte og sko fra <<Kouture>> på Arkaden Oslo)

De siste to ukene har vært MEGET innholdsrike og hektiske. Jeg var 3 dager i Stavanger og jobbet med å promotere <<Safepad>> på <<ONS>> – Det står for <<Offshore North Sea>>. Det er en oljemesse som holder til i Stavanger hvert 2.år. Jeg synes det både er interessant og gøy, å gjøre noe helt annet ved siden av de <<vanlige>> jobbene mine.(Lage tv,musikk,reklamejobber osv) Dette er jo på en måte en reklame/promo jobb, men litt utenom det vanlige. Er så fantastisk gøy og få være på ONS, da det er så mye hyggelige mennesker og en veldig interessant bransje.

Gleder meg allerede til å komme tilbake til ONS i 2020!

Da jeg kom hjem fra oljemessen, fikk jeg vært sammen med Dennis Michael i kun 1,5 dag, før jeg måtte reise til Tønsberg, for å delta på Norgesmesterskap i Poker.

Dette må være mitt beste Poker-NM så langt i løpet av min pokerkarriere på 4 år.

Jeg spilte ikke Main event, men deltok på «Ladies event», «Vi menn opening» og Norgesmesterskap i Hold’Em Turbo. Det var 882 spillere som deltok på Turboen, hvor jeg kom videre til siste dag av turneringen, og endte på en 54.plass! Må si meg sykt fornøyd med det! Det er så klart kult å kunne vise litt resultater.

Gleder meg allerede til <<Battle of Malta>> som er i slutten av oktober.

Har endelig kommet meg hjem og fått gjort unna viktige jobbting som måtte tas igjen etter Poker-NM. Burde lagt meg for lenge siden, da Nik og jeg skal gjeste <<God morgen Norge>> om bare noen timer. Vi skal blant annet snakke om parforhold, aldersforskjell, bryllupsplaner osv. Dere kan se det kl:09:45 på TV2!

Når jeg er ferdig hos <<God Morgen Norge>> skal jeg besøke storebroren min. Han har et nyoperert kne og ligger rett ut. Viktig at lillesøster kommer og passer litt på da. Når jeg har handlet litt mat for han og pleiet litt, drar jeg innom graven til Mammaen og Pappaen vår. Kirkegården ligger rett ved, så da får jeg muligheten til å fikse det litt fint på graven Deres<3

Gleder meg som en liten unge til å hente ungen min tidlig på skolen, slik at vi kan ta igjen litt tapt tid sammen. Dennisen min har bursdag på søndag, så må begynne å planlegge hvilken kake osv jeg må bake til den store dagen. Han feirer med alle guttene fra klassen på dagen sin, så det gleder han seg til.

Nok av ting som skjer fremover, men føler innlegget må stoppe her, for nå MÅ jeg legge meg.

Sov godt fininger.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

4 kommentarer

  1. Jeg så tilfeldigvis snap-storyen din av bursdagen til sønnen din, og må bare si: fy flate for en fantastisk mor du er!! En så genuint takknemlig sønn som virkelig har en utrolig mor og bonus-pappa. Gjorde meg så glad å se på at jeg bare måtte kommentere:)

    1. Så hyggelig. Tusen takk for ord som varmet. Klem til deg <3

  2. Hva heter spillet Dennis fikk i bursdagsgave? Der dere fanger ballen med hodet?

    1. Det heter <>. Veldig morsomt 😉