I’m back

Hei godinger.

I dag er jeg nok en gang en av årets «All Stars» til <<Skal vi danse>>. Jeg var All Star i fjor også, da danset jeg med Grunde Myhre og Ewa. Sistnevnte er jeg så heldig og få danse med i år også.

Jeg skal også danse med fantastiske, gode og snille Aune Sand og herlige Bjørn, som er en av proffdanserne til <<Skal vi danse>>. Gleder meg ekstremt mye til å vise frem dansen vår. Jeg lover at dere kommer til å bli i sykt godt humør av både låten og dansen vår.

Jeg kan røpe at jeg skal sitte i et digert martiniglass i starten av dansen, og kaster glitter rundt meg. Det er faktisk noe jeg alltid har drømt om å gjøre, så at det endelig skal skje er jo helt awesome! (Var Ewa sin ide;)

Jeg har rekord i å delta flest ganger i <<Skal vi danse>> og synes det er helt rått å ha blitt et «fast» inventar der! Jeg elsker å danse!

Håper dere vil vie én stemme eller ti til Aune Sand og Ewa, da blir jeg ekstremt glad!

Håper dere får en fantastisk fin lørdag.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 kommentarer

  1. Snakker du fortsatt med Calle etter programmet?

    1. Egentlig ikke, men møtes vi plutselig er det god stemning;)