It’s SHOWTIME!

Hei verdens beste lesere.

FOR en helg det har vært, for min del.

Lørdag var jeg med på <<Skal vi danse>> som en <<ALL STAR>> av programmet. Jeg danset med Aune Sand, partneren hans Ewa og proffdanseren Bjørn.

Det gikk kjempebra og jeg ble så glad, da dere stemte Aune og Ewa videre. Tusen takk for alle som stemte på de/oss;)

Dere kan se dansen på videoen under:

Det beste med hele opplevelsen, var selvfølgelig, da jeg lå oppi <<Martiniglasset>> og kastet glitter rundt meg.

Haha! En drøm som gikk i oppfyllelse! (Det er ikke tull en gang)

Synes det er så gøy med kostyme og dans, spesielt i det amazinge kostymet jeg hadde på meg.

Kommer kanskje ikke som noe overraskelse at jeg E L S K E T outfiten.

Dennis Michael sa at jeg alltid burde gå sånn på håret?! Han syntes mammaen sin var ekstra kul da. Vet ikke helt hvordan det vil ta seg ut på viktige møter osv, men kan gå sånn hjemme i hvert fall;)

Gleder meg allerede til hva jeg finner på i neste sesong av <<Skal vi danse>>.

Søndag feiret Nik og jeg 40 års dagen til Se&Hør.

Vi startet med å vorse på Jan Thomas sitt vorse på Grand Hotell.

Alltid like hyggelig å være med denne sprudlende, morsomme og flotte mannen. Vi ler alltid godt sammen og jeg har blitt veldig glad i han.

Foto: Tor Lindseth.

Det var et forrykende bra show, med stjerner som jeg er vokst opp med. Jeg fikk hilse på mitt store forbilde Wenche Myhre, for første gang. Hun var så ekstremt hyggelig mot meg, og gav meg til og med komplementer for hvor flink hun syntes jeg er?! Da ble jeg jo helt satt ut.

Å bli servert varme ord fra selveste dronningen min er ikke akkurat hverdagskost, så det skal jeg ta meg med videre og leve lenge på. Felte til og med noen tårer, da jeg fortalte Nik, hvor stort det faktsik var for meg å møte verdens fineste Wenche <3

Jeg er så utrolig takknemlig som får møte så mange fantastiske og flotte mennesker via jobben min. Snakker ikke bare om de som er foran kamera, men de bak også.

Her står jeg med Ulf, sjefen i Se&Hør(t.v) og sjefsjournalisten Lars.

Etter mine snart tolv år i bransjen, tror jeg at jeg har møtt de fleste, i hvert fall de jeg alltid har sett/ser opp til. Det er stas!

Showet til Se&hør fant sted i Oslo Spektrum, og jeg mener det burde blitt sendt LIVE på TV! Fyttirakkern så bra det var!

Holdte nesten på å dævve av latter, da Øyvind Blunck spilte karakterene sine <<Reidar>> og <<Frithjof>>. Jeg digger han!

Etter showet ble vi kjørt videre til <<Gamle Logen>>. Der ble vi servert tre-retters middag til intimkonsert av selveste Kurt Nilsen og flere store stjerner.  Wenche Foss’ ærepris ble også delt ut – Det var nydelige Pia Tjelta som stakk av med den.

Vi fortsatte festen etter middagen, og selv  endte jeg opp på byen med denne fine gjengen her:

Du kan lese mer om feiringen og se flere bilder // HER// eller trykke på bildet under:

Tidligere forrige uke var jeg gjest i <<Spårtsklubben>> på VG-TV.

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så morsomt som gjest?! Vi latet som at Erik Follestad ble tryllet vekk, og det morsomste var at han faktisk trodde litt på det… Klandrer han ikke, da vi var så jæskla gode skuespillere;)  Vil du se tidenes morsomste episode av <<Spårtsklubben>>?  Klikk på videoen under:

Vil du se hele episoden, kan du trykke på videon under:

Hvis du så hele episoden, fikk du kanskje med deg at vi «køddet» med at Erik og jeg skulle lage «julelåt» hvis vi fikk over 10 000 likes på på facebookgruppen: «Vi som vil ha julelåt med Linni Meister og Erik Follestad». Det skjedde på under 24 timer, så nå sliter vi litt… Til vårt forsvar, så sa vi ikke hvilket år vi eventuelt skulle gi den ut…

Var litt redusert i går kan man si, men klarte å shine hele leiligheten, før Dennisen min kom hjem fra pappaen sin. Mandager har blitt ekstra kos etter at <<Det kunne vært verre>> og <<Kongsvik klinikken>> begynte å gå på TV. Digger begge programmene, takket være begge hovedrollene.

Liker også at det har begynt å bli kaldt ute, for da kan vi e n d e l i g fyre i peisen – Det er så kos det!

Ha en nydelig dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.