Fylte Baguetter

God morgen, matglade sjeler!

Jeg elsker å lage mat! Dere som følger meg på snap @meisterlinnii vet hva jeg snakker om.

Det er alltid hundrevis av følgerne mine som tar screenshots av maten jeg lager på snapstoryen min. Hyggelig det altså, men det er litt lettere for meg å dele hele oppskrifter her på bloggen.

I går lagde jeg Fylte Baguetter.

Her kommer oppskriften som lovet:

Fylte baguetter:

6-8 baguetter

Ingredienser til kjøttdeigen:

1 pk Kjøttdeig

1 løk

Hvitløksfedd

Salt

Pepper

Fremgangsmåte:

Stek kjøttdeigen med en halv gulløk og ett hvitløksfedd.

Tilsett litt salt og pepper etter smak.

Tomatsaus ingredienser:

Tomatpure

1 boks tomater (hakkede, eller flådde)

Hvitløkspepper

Oregano

Hvitløk

Salt

Pepper

Fremgangsmåte:

Kok opp tomatpure, 1 boks hermetiske tomater, hvitløkspepper, hvitløk, oregano, litt salt og pepper etter smak.

Tilbehør

Mais

Ost

Hvitløksaioli

Oregano

Del baguettene på midten, slik at de fortsatt henger sammen. Smør innsiden av baguettene med tomatsausen. Legg hakket løk i bunn. Fordel kjøttdeigen i alle baguettene. Smør tynt på med hvitløksaioli.

Legg mais og eventuelt det du måtte ønske av tilbehør, før du topper baguettene med revet ost. Krydre med oregano.

Stekes i ovnen på 200 grader til osten har smeltet.

Det er et perfekt måltid, og et godt alternativ å ha med som lunsj, da det som regel alltid blir rester igjen.

Velbekomme;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.