Du fortjener det beste!

Hei herlige lesere.

I går var jeg i business-møte i <<MINI Vika>> hvor den fine bilen min er fra.

Jeg har en blå MINI Countryman Hybrid. Dette er en ekstremt behagelig bil å kjøre, og ikke minst super komfortabel å sitte i. Den rommer mye plass, og har et stort bagasjerom. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med utstyrspakken min Essential, som inneholder ALT man trenger.

Nå har Bavaria en Mini  Contryman Hybrid leasingkampanje UTEN INNKUDD!!! (Leasing: 4.200* Kjøpspris: 395 700)

Det er faktisk helt rått!!! Les mer ved å tykke: //HER//

Her står jeg foran en MINI Cab som matchet jakken min helt perfekt! For å lese mer om <<MINI>> trykk: //HER//

Veldig mange har spurt meg på min snap @meisterlinnii hvor den fine jakken min er fra.

Den fikk jeg av VG-TV da jeg deltok i VG-games med <<Spårtsklubben>>. Merket heter <<Skigo>>.

Jeg hadde et lunsjmøte på gamle <<Druen>> som nå heter <<ASIA>>. De hadde fantastisk god mat, og utrolig nok likte jeg den veganske makiretten best?! Det sier vel sitt.

Bør absolutt prøves ut! En matopplevelse du sent vil glemme.

Sarah (en av mine bestevenner siden vi var 3 år) har vært syk en stund, så ville muntre henne opp med en fantatsisk massasje på <<DAIKAI>>. Dette er Oslo’s beste massasjested, hvor du føler deg «så god som ny» etter massasjen. Dette var faktisk første gang Sarah fikk massasje på et ekte massasjested. Hun kommer fortsatt ikke over hvor fantastisk deilig det var.

Etter massasjen satt vi lenge på det avslappende rommet, hvor vi ble servert frukt og grønn te.

Det er så deilig og summe seg litt på dette rommet, etter magisk massasje.

Neste gang skal jeg prøve 120 minutters massasje – det har jeg aldri prøvd før. Da kan jeg for eksempel ta 60 minutter med full kropsmassasje, og 60 minutter med fotmassasje. Blir spennende å se hvordan det blir.

Du kan lese mer om de forskjellige massasjene ved å trykke på linken // HER//

<<DAIKAI>> er virkelig helt fantastisk å unne seg selv, eller gi i gave til noen som fortjener det. Jeg er veldig glad i å dele slike gleder med noen jeg er glad i, derfor tar jeg alltid med meg noen.

Sarah og jeg hentet sønnene våres på skolen og spiste middag sammen. Det er så koselig å være med Sarah, da jeg føler hun er 100% min familie <3

Nå må jeg lage lunsj her, så må kaste meg rundt. Skal ha busines-møte med hjemme hos meg, med min gode vennine Janne, fra Makestyel.no

Vi skal blant annet planlegge sminkevideoer og annet moro. Apropos sminke…

…- favoritt leppestiften min <<LINNI LIPSTICK>> fra Makestyle.no er oppkalt etter meg. Jeg har sverget til denne leppestiften i flere år, så ikke rart den ble oppkalt etter meg.

Det er en økologisk leppestift med skimrende lillatoner. Den gir en fløyelsmyk konsistens og tilbyr komfort og en perfekt påføring. Inneholder verdifulle oljer og planteekstrakter som tilfører næring og fuktighet, og etterlater leppene myke og jevne.

I love it!

Du finner den ved å trykke // HER//

Smaks fra Linni

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.