Smartere blir vi ikke

Heisann folkens!

Det var så utrolig deilig at det ble uavgjort mellom <<Norge vs. Mensa>> på IQ-test. Dette foregikk LIVE på VG-TV, hvor dere kunne være med å avgi deres stemme.

Du kan se hvordan det hele gikk for seg på VG-TV //HER//, eller trykke på videoen under.

Litt pinlig var det å komme i siste liten, men jeg rakk det heldigvis. (Satt fast i kø)

På landslaget til Norge var; Bård Hoksrud – Frp politiker,  Sandra Borch – SP Politiker,  og meg – hele Norges Meister, som de presenterte meg som. Fra Mensa Oslo var det Tonje Brubak som stilte opp alene.

Heia Norge!

Vi ble alltid enig om vårt endelige svar, før vi sjekket med Deres svar. Det stemte alltid overens med vårt svar, så det føltes som et bra tegn. Vi er et smart land, må jeg si.

Syntes det var utrolig stas å delta i dette på «Norges landslaget» og enda bedre var det at vi nailet det, sammen med resten av Norge.

Det hele startet for 8 år siden, da jeg tok en av de vanskeligste IQ-testene på Mensa.no. Dette foregikk LIVE på P4.no. Jeg scoret 108 på denne testen. Gjennomsnittet til den norske befolkningen på den nøyaktige samme IQ-testen, lå da på 100. –  det vil si at jeg scoret høyere en 68% av landets befolkning. Jepp!

I kveld tok jeg en ny IQ- test jeg fant via Vg.no. Gjorde det av ren nysgjerrighet, men også for moro skyld, da det tross alt er 8 år siden sist jeg tok en slik test. Jeg scoret 129 på denne IQ-testen. Ikke verst!

Fikk til og med tilsendt sertifikat på gjennomførelsen. Vurderer å ramme det inn – ha,ha!

Det er godt man blir smartere med årene. Husk at det finnes utallige mange forskjellige IQ-tester, så ingen vits i å sammenligne deg med andres resultat hvis du ikke tar nøyaktig den samme testen. Tror ikke alle IQ-tester er nøyaktig like, men sørg for at det er samme type IQ-test.

Du kan prøve å ta samme test som den jeg tok i kveld ved å trykke //HER//

Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du fikk, men det er ikke noe must altså.

Man er som man er, og godt er det! Jeg er bare så utrolig glad for at man hverken trenger å være rik eller smart, for å være snill mot andre mennesker. Husk det!

Ønsker alle en fin kveld videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

7 kommentarer

 1. Du får ta hele testen, og først da får du beskjed om at du må betale for å se resultatet? Useriøst ass. Den var for øvrig ekstreemt enkel, den testen der kan neppe være nøyaktig over 115…

 2. Merethe

  Synes du er såååå fantastisk herlig❤️❤️

 3. Annette

  Jeg fikk 132 :O trodde ikke jeg var så flink 😂

 4. Jeg fikk 127 😂

 5. Andreas Stensvold

  Hei!

  Du skrev ang hvordan du/dere hadde kjøpt seng og gavl, hvor har du kjøpt den? Vi skal flytte ser du, og vi trenger ny seng og gavl son står skikkelig i stil! Digger dere forresten!

  Mvh
  Andreas
  Larvik ❤️

 6. samme poengsum 😀

 7. Hei!
  Betalte du for å få resultatet på IQ-testen?