Ferie + magisk opprydding.

Hei fineste lesere.

Håper dere har hatt en fin høstferie.

Dennis Michael og jeg koste oss som bare det på Geilo i høstferien. Vi bodde på favoritthotellet vårt <<Vestlia Resort>> i fem dager. Vi fikk tre fine dager sammen alene, før Niklas kom. Det snødde den ene dagen, da lekte vi ute i snøen og lagde årets første mini-snømann . Ble en runde med utesjakk hvor vi ble enige om «remis» – ha,ha!. De som kan sjakk vet hva det betyr. Følte ikke for å sette sønnen min i sjakk;)

Dagen etter var all snøen smeltet, så da gikk vi en fin tur og plukket høstblader. Vi tok de med til hotellet og la de under ark som vi tegnet med friske farger over. Blir utrolig fine høst-tegninger av det.

Denne gangen bodde vi på familiesuite. Vi får hyttefølelsen så til de grader! Det elsker jeg med å bo på en av familiesuitene.

Familiesuiten inneholder 2 soverom (et med køyeseng), Sovesofa i stuen, gratis inngang til eventyrbadet, lekeland og treningssenteret. Du får også gratis parkering, TV og wifi, bad med hårføner og et komplett kjøkken. Du kan lese mer om rommet vi bodde på //HER//.

Det beste jeg vet er å henge med sønnen min. Vi koser oss sånn sammen! Her koste vi oss med boller, spill og lek.

Dennis er helt rå til å bygge Nintendo Labo. Det er genialt for barn som liker å bygge! Man bygger forskjellige ting ut i fra papp som følger med til spillet. Dennis har bygget piano, hus og motorsykkel, og alt han bygger kan han bruke i selve spillet på Nintendoen sin! Sykt kult for store og små.

Her kjører vi om kapp. Dennis hadde litt raskere motorsykkel enn meg…

– men jeg klarte å komme på 1.plass (Én gang)

Møtte på en god del kjentfolk som hadde med familiene sine. Dennis Mike og jeg ble invitert med på bowling og middag den ene dagen. Det ble en utrolig hyggelig kveld for både store og små.

Vi pyntet oss for anledingen.

Dennis Michael sin outfit: T.skjorte fra Appaman  //HER// Bukse fra Appaman //HER//

Min outfit: Sko fra //HER// Ser de er utsolgt for mine, men legger ved link til noen like. Skinnskjørt //HER// Jakke fra Zara, og genser fra //HER//,

Er så hyggelig når barn og voksne i alle aldre er samlet. Ingenting er vel bedre enn det?! Jeg kan nevne at jeg fikk 2.plass i bowling. YEAH! Det var Niklas (regissør for bl. a den fantastiske forestillingen <<Bestefar>>) som inviterte alle med, som endte med 1.plassen. GODT var det! Han er samme stjernetegn, «Løven», som MIN Niklas og de taper aldri!!! I så fall må de ha omkamp til de vinner!!! Haha. Ulf, Niklas og Harald er 3/4 gutta bak krimboken <<Liket i slottsparken>> Det er en fantastisk spenningsbok. Jeg har lest den og anbefaler den på det sterkeste. Det var også veldig hyggelig å være med Ingeborg (KK redaktør) og den herlige sønnen hennes.

Var også veldig hyggelig å bli kjent med resten av denne herlige gjengen.

Herlige barn!

Ingeborg og jeg hadde termin samme dag for 9 år siden, men jeg fikk Dennis Michael en uke før termin. Legger ved et 9 år gammelt bilde av oss. Det var fra da jeg gjestet et program som het <<Studio 5> > hvor Ingeborg var en av programlederne.

Tenk at sønnene våre lå inni de «kulene» der. <3 <3 <3

Niklas kom ned dagen etter denne fantastiske middagen. Vi var så heldige å bli invitert på Fårikållag hos Ulf, sjefen sjæl. (I se & Hør) Hadde vært så utrolig koselig å dra dit, da jeg elsker fårikål og alle menneskene som var der, men vi var så slitne! Vi får ta det igjen en annen gang.

Vi spilte også bowling med Nik. Jeg vant første runden, men da måtte SELVFØLGELIG Nik ha omkamp… Han endte med å vinne 2.runden, men det var så vidt han slo Dennis og meg. (Løver altså)

Vi badet flere dager i eventyrbadet som har en 82 meter lang vannsklie. Den går fra fjerde etasje og inn i første. Du kan lese mer om eventyrbadet // HER//.

Vi hadde matchende morgenkåper. (Et par år til, så passer den Dennisen helt perfekt)

Noen av bildene er hentet fra min snapchat /@meisterlinnii/. Har faktisk over 100.000 følgere om dagen på snappen min. Det er ganske sykt å tenke på. Hyggelig at dere følger meg da <3

Den kule badeshortes til Dennis er fra favorittbutikken  // HER//

Elsker frokosten på Vestlia Resort. Kan ikke klage på den nydelige middagen de serverer heller. Legger ved et par bilder fra noe av det vi spiste.

Dennis elsker å være på lekeland som ligger en trapp ovenfor loungen. Han ble kjent med flere barn der, som kom bort under frokosten og middagen for å spørre om han ville leke med de. Det er koselig! Da Dennis lekte med de nye vennene sine, satt Nik og jeg i loungen og koste oss.

Dennis Mike sin outfit: T-skjorte fra Appaman //HER// Bukse //HER//    

Min outfit: Genser fra Massimo dutti, bukse fra GT, Sko fra Puma (Kouture Arkaden) Jakke er fra VG-TV. Fikk den da jeg var med i OL-games med <<Spårtsklubben>>.

Gleder oss allerede til å komme tilbake til dette fantastiske stedet.

Du kan lese mer om Vestlia Resort // HER//.

Alltid koselig å reise bort, men alltid godt å komme hjem også. Vi pakket ut alt da vi kom hjem på søndag, og satte på klesvasken med en gang. Elsker å få det unnagjort. Blir bare tull hvis man utsetter det har jeg erfart. Dennis må alltid rydde sekken før skolestart, rydde i penalet og spisse alle blyantene sine. Jeg er ganske streng på å holde sekken ren og ryddig! Det har jeg etter min Mamma <3

Apropos rydde, i dag har jeg sortert klær som skal gis bort til et loppemarked på lørdag og litt til frelsesarmeen. Det tok noen timer, men deilig å få det gjort. Det har aldri sett så bra ut i alle klesskapene, skuffene og i vårt Walk In Closet før.

Jeg tok også en ordentlig ryddings i undertøysskuffen min. Det gjør jeg én gang i året, hvor jeg kaster det jeg ikke bruker lenger, for å lage plass til nytt. Er helt besatt av at undertøyet mitt være fint og matche. Det har jeg (tro det eller ei) etter min Grandma. Hun sa at man aldri visste når man havnet på sykehuset, hvor alle leger og sykepleier kan se deg i undertøyet. Derfor var det alltid viktig å ha fint undertøy! HAHA! Herlige og gærne Grandma’n min på 94 år! (Gleder meg til hun kommer til oss i julen).

Jeg kan bli kvalm hvis jeg blander to farger. Er ikke det rart?! Hvis jeg blander for eksempel rosa og rødt blir jeg seriøst svimmel og kvalm! Haha, ler mens jeg skriver dette, men det er sant! Alle har vi våre rare og sære sider. Har også helt vilt fobi for hull i sokken min. Bryr meg ikke om andre har det altså. Hvis jeg oppdager at jeg har gått med hull i sokken, så skriker jeg! Nik har alltid sagt at hans «største drøm» er å filme meg når jeg ser et hull i sokken min. Det skjer IKKE!!! (Tør ikke snakke mer om dette) Kjøper sokker hele tiden for å unngå det, men plutselig kan man få det av å f.eks henge seg opp i noe. Okey! Nok om dette!

Skal innom Mymuse etterpå for å hente en god del undertøy jeg har bestilt. Må jo fylle på i undertøysskuffen nå som den er ryddet. Gleder meg til å vise dere alt det lekre jeg har bestilt.

Husk at dere får 20% rabatt med kode: <<LINNI20>> på Mymuse.no //HER//. Perfekt julegave til deg selv, eller en du er glad i.

Dennis Mike er hos pappaen sin til i morgen, så Nik og jeg skal lage god middag sammen, dele en flaske vin og kose oss med poker, casino og film i kveld. Kanskje han får smugtitte på mitt nye undertøy, men det kommer an på humøret mitt. Haha!

Ha en strålene dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 kommentarer

  1. Hei, er det mulig å få kjøpt klærne dine isteden ?

  2. Åse Røyneberg

    Så kjekt at du har hatt noen fine dager med din sønn.
    Jeg så deg på skal vi danse og du var god.