Tunga rett i munn

Hei Dere.

Jeg var på Mammatreff i går med alle guttemødrene i klassen til Dennis Michael.

Vi tok et par glass vin på Holmekollen restaurant og snakket om alt mulig. Mest om de herlige barna våres, og hvordan vi som foreldre kan bidra til at alle har det bra osv. Det er viktig!

Vi skal samle alle mødrene før jul, men litt lettere å bli ordentlig kjent, når man deler opp som vi har gjort nå. Det ble i hvert fall en veldig hyggelig kveld.

Outfit: Sko fra //HER// Skjørt fra //HER// genser fra //HER// Kåpe fra //kouture.no//

Elsker dette lekre skjørtet fra //HER//

De freshe bootsa finner du //HER//.

Jeg har gått til innkjøp av nytt undertøy. Jeg er helt frelst når det gjelder undertøyet fra Mymuse.no. Under kan du se noe av det lekre jeg har kjøpt.

Jeg er så heldig å få gi dere 20%rabatt med kode: «Linni20»Mymuse.no //HER//.

Det er perfekt å gi i gave, ønske seg i gave (til f.eks jul) eller unne seg det selv.

Jeg tror dette må være VERDENS fineste kimono!

Du finner den //HER//

Det lekre rosa undertøyet med sorte detaljer finner du //HER//.

Ikke glem å få 20%rabatt med kode: «Linni20».

Nå er det to uker til jeg skal til Malta for å delta i pokerturneringen <<Battle of Malta>> Blir borte i 5 dager, før det er rett hjem til to forskjellige Halloween parties. Det er første Halloween Dennis skal feire med pappaen sin, så da må jeg finne på noe med Nik. Blir nok veldig hyggelig på halloweenfest hos min gode venninne Alexandra Joner og kjæresten hennes, før jeg skal til min gode kollega og venn, Eivind Sander. Nik og jeg vet fortsatt ikke hva vi skal kle oss ut som enda. Kom gjerne med tips!

Vi spilte inn Tv3-serien <<Han heter ikke William>> som gikk på TV3 tidligere i år. Trykk på bildet under for å se serien.

Vi skal i gang med sesong 2 på nyåret, det gleder jeg meg veldig til. Har du ikke sett serien? Trykk //HER//.

Etter halloween, blir det å nyte de neste dagene med Dennis Mike, før jeg reiser på jobb til selveste Los Angeles. Skal på to forskjellige photoshoots, og kan røpe at det er flinkeste Mariann fra Magasinet <<2 minutter>> som skal ta noen av bildene. Hun er jo helt rå! Legger vet et bildet av oss, jeg tok på snappen min @meisterlinnii, fra shooten vår.

Gleder meg helt vilt til å jobbe med henne igjen. Vi er også invitert på Jimmi Kimmel galla, så det blir helt sykt konge å se han LIVE! Blir mye jobb, men selvfølgelig tid til litt kos, før jeg må hjem.

Mye som skjer fremover, så det er bare å holde tungen rett i munn.

Har forresten takke ja til noe spennende, som jeg tror mange av dere blir glad for å høre. Flere av dere har «mast» om dette siden siste sesong, men kan ikke røpe når og hvor dette skjer enda. (Tror jeg kan røpe det neste uke?!)

Ellers må jeg også nevne at jeg var gjest i P4 idag, som <<Drømmegjesten>> til «Charter Svein». Ble veldig rørt for at han valgte meg. Dette er faktisk tredje gangen jeg blir valgt som «Drømmegjest» av en kjendis. Rallyfører Henning Solberg og Motorcross/rallyfører Pål Anders Ullevålseter har begge valgt meg som Deres <<Drømmegjest>> tidligere. Det er utrolig smigrende når man blir valgt som det. Jeg er heldig som kjenner så mange hyggelig folk som setter pris på meg. Du kan høre intervjuet i morgen kl:14:00 på P4..

Genser fra //HER// Skjørt fra Zara// Sko fra //Steve Madden// (Du finner skoene via (@idasagency.no på instagram)

Alltid like hyggelig å se Michael og Svein igjen <3 P4 er godfamilien min.

Dennis er hos pappaen sin, Nik er på jobb med faren sin, så jeg er alene hjemme i kveld. Det er ikke ofte, så skal nyte litt «meg tid». Har ryddet, støvsuget og vasket hele hjemmet vårt, samt laget deilig wok-rett. Så fort jeg er ferdig å jobbe, skal jeg spise middag til en koselig film og ta hjemmespa. Mer om det forteller jeg om i morgen.

P.S. Husker du sist du gledet noen? Prøv å gjør det i dag! (Pleier å si det samme til sønnen min)

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.