For et kupp

Hei fine folk.

I går tok jeg på meg ekstra mye rosa for å vise at jeg støtter Rosa sløyfe.

Link til outfit: Kåpe: //HER// Boots: //HER// kjole: (utsolgt) men en lignende //HER//

Denne uken har jeg vært i et par spennende møter som har med 2019 å gjøre. Gleder meg (og gruer meg litt) til å fortelle dere hva jeg har i vente da.

Outfit: Regnjakke: Moose knuckles Canada// sko: Steve Madden (Du får kjøpt det via @idasagency.no) Bukse: Zara, genser:Gina Tricot // Veske: Marc By Marc Jacobs//(Kjøpt på Eger for et par år siden) Hårbøyle: Noma

En av tingene jeg skal gjøre i 2019 er sammen med herlige Per Sundnes og Erland Bakke.

(Bildet er fra snapen min @meisterlinnii)

Denne uken er jeg meget fornøyd med å ha investert i et par nye ting til hjemme vårt. Jeg har lenge siklet på et lekkert glam bord fra TM design. (Som dessverre nå er lagt ned)

Det kostet svimlende 19500 kr i butikk, men jeg fant samme bord til 6500kr via finn.no som var så god som ny. Jeg måtte nesten slå til da. De tidligere eierne brukte bordet kun til pynt i ekstra stuen deres, så de trengte det ikke lengere. (Thank God for det!)

Altså, for et kupp! I LOVE IT! Se så fint det passet inn med resten av møblene mine.

Sofaen er også fra TM design, Lenestolen er fra Thomas Hill, Pynteputene kjøpte jeg i Danmark. Husker ikke hva butikken heter?! Det irriterer meg, for de hadde sykt mye fint.

Den lekre vasen er fra cutencoolhouse.no //HER//

Nydeligste vasen jeg har sett.

Den lekre lyskronen min fant jeg via finn.no på Antikkvarehuset.no. Syntes den passer så fint i gangen, da den kommer med i «Selfiespeilet». Haha!

Jeg elsker å gjøre kupp når jeg handler ting.

Er fortsatt et par ting jeg vil ha i hjemmet vårt før jul, men må vente til jeg finner noe jeg kan gjøre et skikkelig kupp på. Det er da det er gøy å shoppe, mener jeg.

Denne uken har Dennis Mike vært hos meg/oss hele uken. Det er sånn jeg liker det best! Skulle ønske jeg hadde han 100%, men må jo dele han (litt) med han som var med å lage han. (Pappaen hans til de som ikke skjønte det;)

Dennis sin outfit: T-skjorte //HER// Army bukse //HER// Jakke fra //HER// Sko: XXL

Min outfit: Sko: Steve Madden, Tights: Puma, jakke: Moose knuckles Canada. (Sko og jakke via @idasagency, tights fra Kouture på Arkaden)

Dennis Michael har hatt besøk av et par kompiser denne uken, hvor mammaen deres Camilla (alltid) blir invitert. Synes Camilla er så herlig og sprudlende dame, så vi har det alltid så gøy når guttene våres leker sammen.

Haha! Bildet av oss er fra snappen min.  (@meisterlinnii)

I går trente Dennis Michael TO timer <<MUDU>> med kompisen sin Jan. Blir så imponert over hva de orker og får til.

I dag skal han til pappaen sin, mens Nik og jeg skal på åpningen av et nytt hotell – Det gleder vi oss til.

I morgen er det 40 års dagen til min tidligere pokersjef, Daniel.  Apropos poker, så reiser mine kollegaer (John Arne Riise, Petter Katastrofe, Emil Meek + noen flere) til Malta neste uke for å spille Battle of Malta. (Nik blir også med) En stor pokerturnering som jeg gleder meg VELDIG til å spille. Har allerede veddet med gutta om hvem som kommer lengst av oss. Det blir vel  (med all ydmykhet) MEG!!! Som alltid kommer jeg lengere enn de?» Det er viktig for meg, bortsett fra å prøve å vinne hele driten, men det skal litt til. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt aller beste for at jeg kommer lengst (igjen) (Vet dere leser dette, gutta;)

Reiser også på jobb i Los Angeles i november, før jeg skal nyte tiden hjemme med Dennis Mike. Heldigvis er det min tur til å ha han på julaften i år. Ingen jul uten min fantastiske sønn! Sånn er det bare.

Nå skal jeg til <<MINI Vika>> for å skifte til vinterdekk og shine den kule bilen min. Mini og Bavaria har et supert tilbud til dere nå. Du kan lese mer //HER//

Ønsker alle en deilig helg. Nyt og kos dere!

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Kan du fortelle litt om faren til Dennis?