Godt og enkelt!

Hei fine lesere.

.

Nå har dere spurt om jeg kan dele diverse oppskrifter til retter jeg har laget på snappen min (@meisterlinnii) + link til diverse outfits dere har sett meg i.

Bukse: //HER// Genser: //HER// Sko: Steve Madden (@idasagency.no) Hårbøyle: Noma Norge

Jakke:// HER // bukse: Weightless// T-skjorte: Gina Tricot // BH-en min + alt av undertøy får dere 20% rabatt på ved å oppgi kode: Linni20 på Mymuse.no// HER//

Fra 40.års dagen til min tidligere sjef;)

Kjole: //HER// Sko: Catwalk Oslo//Øredobber: H&M // Bh-en får dere 20% rabatt på med kode:LINNI20 //HER// (Husk at du får alt til 20%rabatt på Mymuse.no med kode: <<LINNI20>>

Neglene mine fikser jeg hos flinke Katlin, som holder til på Neglhuset.

Hun er den raskeste og flinkeste til å legge negler. Viktig at de er ekstra fine, når jeg reiser til Malta på fredag. Skal spille en stor pokerturnering som heter <<Battle of Malta>> det gleder jeg meg veldig til. Det er med gode kolleager jeg reiser med og forloveden min. Dennis Mike skal være med pappaen sin de dagene jeg er på jobb der.

Dere liker godt når jeg snapper at jeg lager middag?! Flere av dere har til og med spurt om jeg kan lage en enkel kokebok, som inneholder mest bilder. Haha! Kanskje jeg skal gjøre det en dag.

Her kommer i hvert fall oppskriften på Jegergryten til Nik og meg.

Skjær opp 500-600 gram kjøtt (biffstrimler) og brun det i stekepannen med smør.

Tøm jegergryteposen fra f.eks Toro i en kasserolle og tilsett 2 dl Crème fraiche og 6 dl vann.

Tilsett 3-4 skiver med brunost, 1 ss grovmaltpepper, 1ts salt, stekt bacon (hvis du vil) ekstra sopp og bittelitt rødvin (ca 1 ss)

La det koke i 10 minutter og tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.

Bildet er hentet fra snappen min. Beklager for dårlig bilde, men glemte å lagre de andre bildene av maten. Skal huske på det fra nå av.

Vi bytter på og ha hjemmelaget potetmos, eller kokt ris til.

Hjemmelaget potetmos:

Kok 10 -12 mandelpoteter og mos det sammen. Tilsett 3 dl melk, 2 ss smør, 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper og topp det med litt persille. Så godt! og så ENKELT!

Indisk rett:

(Nå lager vi mange forskjellige Indiske og asiatiske retter, men denne oppskriften er en av de enkleste og beste)

Bruk et Indisk marinadepulver, f.eks fra Toro Indisk tandoori chiken. Den er sykt god! Tilsett 3 ss olje og bland godt. La det trekke i minimum 10 min. Destod lenger det trekker i marinaden, jo bedre blir det smaksmessig.

Skjær opp 1 rødløk, 1/2 gulløk, 1/2 chili, (kommer an på hvor sterkt du vil ha det) og de grønnsakene du måtte ønske. Jeg bruker agurk, brokkoli og mais til denne retten.

Stek det marinerte kjøttet på middels varme i olje eller smør (Jeg synes all mat blir ekstra digg med litt smør, så jeg bruker helst smør til steking) Tilsett grønnsakene og bland godt.

Kok opp ris og tilsett gjerne litt Safran hvis du har.

Tøm indisk pulversaus fra f.eks fra Toro i en kasserolle. Tilsett 3 dl vann og 1,5 dl Creme fraiche. Rør godt.

La sausen småkoke i 4-5 minutter under omrøring.

Tilsett kjøttet og grønnsakene.

La det koke i et par minutter før det er klart for servering.

Så godt og så enkelt!

Her har jeg ingen bilder, men lover (som nevnt over her), til å bli flinkere til å lagre matbildene mine.

I dag skal jeg lage pizza av speltlomper, så følg med på snappen min rundt 17:00 tiden.

Jeg har kommet i gang med trening igjen og det er så deilig. Alltid flink til å trene før jeg skal på jobbreiser.  (spesielt noen dager før;)

Jeg trener på <<Studio Jobbsprek>> som ligger på Akerbrygge,

Nå skal jeg straks i et spennene møte som har med spill å gjøre. Jeg og familien min ELSKER jo alt som har med spill og gaming å gjøre. Etter møte blir det rett på trening, før jeg skal hente Dennis på skolen.

Håper dere ble glad for link til diverse outfits og oppskrifter.

Jeg deler det dere måtte ønske av slikte ting, så bra dere sier i fra.

Ønsker dere en nydelig dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Hei skjønne du!
    Jeg har lenge lurt på hva du gjør for å holde deg så utrolig slank? Ser jo du trener nå, men trener du daglig ellers, eller spiser du bare lite(små posrjoner)?
    Du ser superbra ut, så ikke ett negativt ladet spørsmål! Bare denne (relativt sjalue) frøkna som vil ha hemmeligheten. Hoho ❤