Hvorfor være normal når man er lykkelig som gal!

Hei fininger.

Bildet er fra photoshoot med magasinet @2minutter.

Det har skjedd mye siden forrige blogginnlegg.

Jeg var i Malta sammen med Betsafe og spilte pokerturneringen <<Battle of Malta>>. Gjorde det ganske bra, så klager ikke. Ekstra hyggelig er det å være på tur med Betsson group – familien, der blant annet Emil Meek, Petter <<Katastrofe>> og John Arne Riise er med. Niklas var selvfølgelig også med på turen for å spille. Vi møttes jo via pokermiljøet – How romantic! Gutta jeg nevnte over her og jeg hadde noe som heter «last longer».  Det går ut på at den som kommer lengst av oss må betale vinneren 500kr. Første turneringen kom Petter’n lengst, men jeg kom lengst på den andre turneringen vi spilte – DEILIG DET DAAA! Er også veldig glad i Casino, så vi hang  en god del der, da det var et på hotellet vårt.

By the way, så elsker jeg å være i Malta. Fantastisk sjarmerende og fin by.

Her koste jeg meg gløgg i bassenget på taket til hotellet vårt.

Du får 20% rabatt på badedrakten min og alt annet lekkert på Mymuse.no med kode: «LINNI20» //HER//

Jeg gleder meg allerede til neste pokerturnering.

Forrige uke kom jeg hjem fra Los Angeles. Jeg reiste med magasinet <<2 minutter>>. Vi hadde photoshoots, møtte mange fantastiske mennesker, spiste på de kuleste restaurantene og hadde rett og slett «Time of our life!» Føler meg veldig hjemme i L.A. Det føltes ut som uken gikk ekstremt sakte, da vi våknet tidlig (Ca 05:00 hver morgen) Digget at vi fikk så sykt mye ut av dagene. Det ble en tur jeg sent vil glemme.

Gleder meg til å vise dere bildene, når magasinet kommer ut. Mariann som driver <<2 minutter>> er en av de råeste, flinkeste, proffeste og snilleste damene jeg har møtt i hele mitt liv! Det var en fryd å være på tur med henne og resten av den fantastiske gjengen.

Flere bilder fra L.A turen kommer senere.

Borte bra, men hjemme best! Det har selvfølgelig noe med at her hjemme er min fantastiske sønn, Dennis Michael, og kjærste Niklas. (Samt alle andre jeg er glad i) Hadde selvfølgelig med masse kult fra L.A til både Dennisen og Nik.

Jeg har også rukket å spille inn julelåt med Erik Follestad og Mads Hansen fra <<Spårtsklubben>> på VG-TV. Dette skjedde på grunn av en samtale vi hadde, da jeg var vikar for Ida Fladen på <<Spårtsklubben>>. Du kan se klippet //HER// og spol frem til 08:08.

At det skulle bli noe av tror jeg ingen av oss hadde trodd, men joda, låt og musikkvideo er allerede spilt inn og kommer som nevnt i natt/ i morgen tidlig!

Vi har fått hjelp fra noen av de beste.

Her ser dere to av de <3

Du kan laste låta vår <<Juletragedien>> ned på spotify i natt/ i morgen, Onsdag 21.november!

Det er også ekstremt mange som har bettet på at den kommer til å bli nr 1 innen nyttårsaften… OBS! Aldersgrense 18+! Du kan lese mer om det: //HER//  Haha! Godt at folk har trua da.

Dere kan høre oss live på NRJ kl:07:00 i morgen tidlig, på P5 kl:08:30, og se oss opptre LIVE på << God Morgen Norge>> rundt 09:00/09:30. Tjo hei hvor det går!

Låta heter som nevnt over her <<Juletragedien>> Det er nok mange som kjenner seg igjen i den, selvom det er mye humor i teksten. Jeg synger liksom til Erik i låten, hvis noen lurte. Haha!

Deler selvfølgelig musikkvideo og link til låta i morgen tidlig!

Håper dere digger låta, deler den og setter den på repeat i morgen! Da elsker jeg dere litt ekstra mye!!!

Har så mye mer å fortelle, men det tar vi i neste innlegg.

Foto: @2minutter

Ellers håper jeg dere har det bra.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

3 kommentarer

  1. Gleder meg til å høre låta 🙂 Jeg elsker å følge deg både på bloggen, snap og Insta, men jeg savner litt den Linni som var litt personlig på bloggen 🙂 Digger deg jo uansett søteste Linni 🙂

  2. Haha, skreiv feil adresse på min egen blogg

  3. Hei! Har du og Niklas planer om å få barn i nær fremtid? Bare lurer av den grunn av at du begynner å nære deg tiden hvor det er forsent til å få barn 🙂 (håper du ikke tar deg nær av spørsmålet mitt) klem