Konkurranse + Giveaways

ANNONSE – Link til Speil + Neglhuset.no

Hei fine dere

Jumpsuit fra Motehus.no / Speil fra //Thomas-hill.no//

Jeg er så glad for å fortelle dere at jeg er i gang med å lage ny parfyme og sminkekolleksjon.

Den forrige kolleksjonen min <<Glamour By Linni Meister>> gikk som bare det, så nå gleder jeg meg til å gi ut en ny, hvor dere kan være med å bestemme farger.

Det er flere av dere som har gått tomme for parfymen og lipglossene mine, da det er utsolgt i de fleste butikker.

Jeg vet at det er noen få parfymer igjen til salg på Depend.no //HER//

Jeg tenker å dele ut to givaways hvor dere får parfymen min, to lipglosser og én neglelakk. Til de av dere som ikke vinner, eller har lyst til å vente, kan dere få et supertilbud av meg til 250kr!  Dere får da Parfymen min, 2 neglelakker og 2 lipglosser til kun 250kr! Tilbudet gjelder kun frem til fredag! Om dette er ønskelig må du sende en mail til Linnimeister@gmail.com (OBS! Begrenset varer, så her er det førstemann til mølla!)

For å kunne delta i konkurransen må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge du ønsker å se i den neste kolleksjonen min. Vi har valgt å gi ut mange av de samme nude-fargene vi hadde i forrige, men vil også legge til mer rosa og rødlige toner denne gangen.

(Annonse: Neglene mine fikser jeg hos flinke Käthlin som holder til på Neglhuset.no i Rosenkrantz gate 10b i Oslo. Du kan bestille time ved å ringe: 40 52 32 52)

Lukten og designet på den nye parfymen min er foreløpig hemmelig, men jeg kan garantere at den blir minst like kul som den forrige, og duften mener jeg selv er enda bedre! Veldig takknemlig for alle de positive tilbakemeldingene på design, lukt og farger på min forrige sminke og parfymekolleksjon. Jeg prøver å lese alle kommentarer fra dere via snappen min @meisterlinnii og setter pris på hver og en. Er ikke alltid jeg får svart alle, da det er millioner som følger meg i løpet av en måned på snap,(jeg vet – det er sykt!) men jeg leser tilbakemeldingene deres så ofte jeg kan, da de er viktig for meg og videre utgivelse. Jeg heter @meisterlinni på Instagram

Deres mening betyr jo alt, så gleder meg veldig til å lese hvilken farger dere ønsker jeg skal ta med i neste kolleksjon. Jeg plukker ut to vinnere i løpet av torsdagen!

Lykke til!

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

38 kommentarer

 1. Rosa 🌸💕

 2. Du er drit pen og er så snill

 3. Kanskje en knallrød sexy gloss😁 Og en i plommefarge😊

 4. Therese Fredheim

  Sånn candy pink lipgloss hadde vært super fint. Har lett overalt etter en som har rett farge + er lipgloss.

 5. Maysilje

  Bubblegum Pink 😏

 6. Catharina arnesen

  -Velldig fine farger der😊😊👍.
  -kanskje velldig lys lilla nesten blank med glitter,hadde jeg likt😍🤞

 7. Lisbet hovd

  Lyserosa. Fin for de som ikke vil bruke så sterke farger til hverdags

 8. Camilla Freng

  – Kirsebær-rød (ikke en mørk rød, men en søt rød)
  – Burgunder med hint av lilla
  – Fersken-rosa / rosa, med hint av ferskenfarge
  Ps.: Elsker kolleksjonen din slik den er😍😍 Og alt du er! Klem

 9. Monica Søilen

  La Palette Nude Rose og Beige

 10. Rød lebestift blodrød, samt brun og lilla hadde vært kule farger 😁 Kanskje marchende negelakker.

 11. Monica Søilen

  Rose og Beige

 12. Camilla

  De 2 til høyre 😍

 13. Line Olsen

  Blank og brun hadde vært kjempe bra 😊

 14. Baby pink, Apricot og Melon tenker jeg er hotte farger i Linnies neste kolleksjon😋 Takk for inspirerende og glade glimt du sender oss hver dag🙏🏻❤

 15. Rosa 😊

 16. Plomme, lavendel og sjokoladefarge 😁

 17. Jeg tenker at honning eller varm sandfarge ville vært konge 😁👑💄

 18. En varm, litt mørkere rødfarge hadde gjort seg i kolleksjonen 😄

 19. Susanna

  En litt lys kirsebæraktig farge

 20. Nr 3 fra venstre / nest siste fargen👄

 21. Veldig glad i rød neglelakk og gjerne rød i lipglossen😉

 22. Blank lippgloss og matte rød 😍👏🏼

 23. Pernille

  Intense red( Red Diva )
  Innocent pink
  Plommefarge (Devil Plom)
  Beige ( lovely Beige)

  Kanskje etterhvert også noen matte farger hadde vært fantastisk ❣️

 24. Henriettewb

  Sterk rosa 💕

 25. Christiane

  En dyp, mørk rød gloss (typ burgunder), og ferskenrosa 😍

 26. Christiane

  En dyp, mørk rød (typ burgunder), og ferskenrosa 😍

 27. Bente Petteesen

  Litt sånn plommeaprikos farve😌sommerfresh😌

 28. En ganske lys lilla❤️🍇🌆🌂⚗️☯️🆔

 29. Maritha

  De 2 til høyre ser helt supre ut😃 i mitt tilfelle så er duse farger et must. Blank og duse jordfarger er bare helt nydelig🥰

 30. Charlotte

  En litt dyp rosa🙂

 31. Lag en helt dus farge med glitter i som man kan bruke alene eller over de andre fargene 👌

 32. Litt mørk rød, tror jeg hadde vært veldig fint.

 33. Hilde-Gunn Rosingholm

  Lys Rosa og en plommefarge hadde vært gull🤩

 34. har kjøpt parfymen din æ:D kjæmpegod! men den vare itj læng, vældi domt:( å negellakken va bare sååå mæ! 😀 kunna å ha tænkt mæ lippglossen….kor får æ i den??:D

  Instagram: KINEPIA

 35. Knallrød gloss 🤤 det er så pent 😍 eller candy pink 😍

 36. Camilla

  En fin lillafarge, lipgloss som setter seg fint og godt på leppene.
  Skulle også VELDIG gjerne hatt en vinrød farge da dette passer mange. Ikke alle passer nude farger og er derfor fint med litt røde/vinrøde/brune/lilla farger.
  Også en helt gjennomsiktig lipgloss som får leppene til å se store ut 🥰

 37. Kjære Linni! Jeg så deg på Dumbo kinoen på fredag 29/03 og da dere gikk ut av selve kinoen, gikk jeg og en mor og to venninner rett foran dere. Vi hadde lyst til å spørre deg om vi kunne ta bilde, men så tenkte vi at du var der med familien din så da skulle ikke vi bare komme og mase og ta bilder med deg. Vi fikk jo faktisk høre stemmen din så det er jo kult! Vi var så kalde at vi ikke klarte å gå. Jeg gikk med blå jakke og en av venninne mine gikk med rosa boblevest. Jeg lurer derfor på om du så oss? Hilsen Aurora