Italiensk drøm ble sann

Hei godinger

I går kom e n d e l i g drømmestolene mine.

Jeg har lenge siklet etter stoler i de lekreste farger fra Missoni. (Missoni er et Italiensk lekkert design som er kjent for sine fargefulle mønstre)

Jeg søkte opp Missoni-stoler flere steder, men fant ingen som falt 100% i smak. Det er ikke akkurat de billigste stolene, så det var viktig at jeg fant nøyaktig de jeg ønsket meg.

Til slutt søkte jeg opp «barstoler» på Finn.no, og da kom <<Brubakken Home>> opp med et bilde av barstoler som var i ekte Missoni stoff  // HER//.

Stolene var helt perfekte og akkurat sånn jeg hadde sett de for meg. Jeg ble sittende å stirre forelsket på bildet i flere sekunder, før jeg klikket meg videre til Brubakkenhome.no//HER//

Jeg fant ut at de lager møbler etter mål og stoff, akkurat som man selv vil ha det. Valgte selvfølgelig det mønsteret med duse fargetoner som inneholdt mye rosatoner. Da det var gjort måtte jeg bestille riktig mål og høyde på stolene. Jeg har kun snakket med Brubakkenhome.no via mail, hvor de er super behjelpelige og sørger for at du får møblene nøyaktig slik du ønsker. Vi har et betongbord som er litt lavere enn en vanlig kjøkkenøy, og måtte måle stolene deretter. Ble fortalt at det var noe lengre ventetid, da de måtte bestille stoffet og spesiallage stolene etter målene mine. For meg var det «NO PROBLEMO» å vente, da jeg har siklet på disse stolene en evighet! Etter ca 5 måneder kom stolene, og jeg skal love dere at det var verdt all ventettiden. Niklas og Dennis Michael digget de også.

SE så lekre de er!

(Btw, det teppet dere ser under bordet har vi bare midlertidig for å beskytte gulvet. Skal kjøpe meg et lekkert teppe til å ha under bordet og stolene.)

Jeg er så fornøyd og kommer nok aldri til å kvitte meg med de – Ha,ha!

Noe jeg faktisk skal kvitte meg med er 4 stoler fra (den nå nedlagte interiørbutikken) TM-design.

Jeg skulle gjerne hatt de her, men nå ble det rett og slett ikke nok plass til de. Selger de for 1100 kr stykke (Ny pris: 4300)

Ønsker du å kjøpe de kan du sende en mail til Linnimeister@gmail.com)

Jeg er sucker for designermøbler og synes det er så gøy å blande forskjellige stiler. Akkurat nå er det ingen tvil om at Brubakkenhome.no er en av mine desidert favoritt interiørbutikker. Du finne de ved å trykke// HER//.

Senere i dag skal Dennis Michael og jeg i Oslo Vinterpark – Tryvannsbakken sammen med Anette Marie og datteren hennes Tina. Gleder meg helt vilt til å stå på snowboard igjen.

Her er bildet fra da Dennisen og jeg stod i helgen.

Outfit: Skibukse + jakke: //Peak Perfomance Bogstadveien// Skibriller: //Oakley// Ulltrøye: //Moods Of Norway//

Deler fine bilder fra bakken på bloggen i morgen . Bare å følge snappen min @meisterlinnii og @meisterlinni på instastory der deler jeg alltid bilder og videoer.

Ha en nydelig dag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.